“Waarom ik werk met deze unieke combinatie”

 

6 maanden lang hadden we samen gewerkt. Een ambitieuze kapster vol met toekomst dromen. We hebben gekeken naar haar ideale klant, kosten, privé kosten, hoogte van het salaris en omzet.

 

We hebben berekeningen gemaakt om de juiste behandelprijzen neer te zetten, zodat haar salon ook daadwerkelijk voor haar ging werken. Met als doel dat zij haar kosten, salaris en droom kon betalen.

 

Steeds weer als ik haar sprak herkende ik haar excuses om haar nieuwe prijzen nog niet door te voeren

“Ik wacht tot 1 januari, zo halverwege het jaar voelt niet goed”

 

“Ik ben bang voor de reactie van mijn klanten, ze zullen wel denken dat ik het heel hoog in mijn bol heb gekregen”

 

“Wat nou als mijn klanten wegblijven”

 

Tot de aap uit de mouw kwam…..

 

“Ik durf het niet en ik weet niet waarom”

 

Ik wel….

Angst om afgewezen te worden ,Een te lage zelfwaarde, Onzekerheid, Bang om te falen, Vergelijken met anderen, Financiële zorgen, Geen grenzen durven stellen, Perfectionisme

 

Allemaal thema’s die je als ondernemer onbewust tegen kunnen houden, waardoor alleen financiële coaching niet genoeg is.

 

“Every level has it’s own devil”

So let’s meet: Het Stralende ondernemerstraject 🌟

Het pad naar Succes & Balans, wat wij samen 5 maanden zullen bewandelen. 1 Kick Off, 6 sessies. Combinatie van live en online.

Het is niet zomaar een coachtraject. Het is een holistische reis van persoonlijke en zakelijke groei, waarbij je de tools krijgt om te stralen in zowel je bedrijf als in jezelf.

Er is nog geen salespagina van dit traject, maar de eerste resultaten zijn verbluffend!
Heb jij ooit het idee gehad dat er iets is wat je tegenhoudt, maar je kunt er niet helemaal je vinger op leggen? Wil je dolgraag meer winst uit je salon halen, maar vraag je je wel eens af of je wel goed genoeg hiervoor bent? Voel jij je overweldigd door alle keuzes die je moet maken en ben je bang voor de consequenties?

Zullen we eens samen sparren? Gratis en vrijblijvend.

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>