Ben jij de trotse eigenaar van een chique salon, die met hoogwaardige, duurzame producten werkt en topkwaliteit levert? Dan ben ik er voor jou!

Jij draait inmiddels een mooie omzet, het harde werken heeft je ver gebracht. Maar wat die cijfers nu echt betekenen, of waar je financieel aan toe bent: dat is je nog niet duidelijk, dat inzicht ontbreekt je nog.

 

Gelukkig weet ik dat cijfers je grootste vriend zijn wanneer je dat inzicht wel hebt en een duidelijk plan hebt. Het maakt een heel fijn salaris of mooie investeringen mogelijk.

 

Laat mij je helpen met een plan als basis. Ik help jou met een duidelijke financiele aanpak zodat jij door kan groeien naar meer winst.

Download hier de gratis groeigids met daarin de 3 belangrijkste pijlers voor groei!

Ja ik wil verder groeien!
administratie abonnement

Wauw, wat heb jij een mooie salon neergezet!

 

Voor jou betekende een mooi bedrijf tot nu toe een mooie salon, mooie producten, mooie spullen. Maar een succesvolle, winstgevende salon met potentie om te groeien…. die vraagt om meer.

Ik loop zo vaak een salon binnen waar al het ‘moois’ ervan af spat, maar de eigenaresse zelf niet zo’n glamoureus leven kan leiden van haar bedrijf. Dit terwijl de buitenkant dat wel zo doet vermoeden.

Hoe dat komt? Eigenlijk heel eenvoudig. Hard werken vol passie heeft je gebracht waar je nu staat. Maar in de basis van jouw bedrijf kun je slimmere keuzes maken waardoor niet alleen jouw klant helemaal tevreden de deur uit gaat, maar jij zelf ook.

Want lieve ondernemer, jij verdient het om meer over te houden uit je salon, om zonder zorgen te investeren wanneer je wilt, omdat de cijfers duidelijk zijn en je er fijn van kunt leven.

Als winst- en samenwerkingsstrateeg met een passie voor de beauty- en lifestyle branche weet ik als geen ander hoe je ook de financiele kant van je bedrijf strak trekt met een aantal duidelijke stappen.

Ik neem je aan de hand mee, adviseer je en vertel wat je moet doen om te komen waar jij wilt staan. Of dat nu gaat om een lekkerder salaris voor jezelf, investeren in een nieuw pand of teamuitbreiding: dat is waar ik je mee help!

“Dit is wat ik bij mijn boekhouder miste, het geeft me inzicht en rust

Het is tijd voor actie!

Ik geloof erin dat het echt mogelijk is om een succesvol, winstgevende beauty business te bouwen. Maar daarvoor is de juiste basis nodig en een beetje lef.

Je hebt ooit gekozen voor het ondernemerschap, dus lef heb je!

Je bent ervan overtuigd dat je met jouw salon de wereld een beetje mooier kunt maken en jouw ideale klant het beste af is bij jou.

Om te kunnen groeien, zul je dingen anders moeten gaan doen. Want wees eens eerlijk… Hoe lang houd je het nog vol op deze manier? Dat de buitenwereld denkt dat jij een winstgevende, succesvolle salon hebt gebouwd, maar jij zelf afhankelijk bent van het inkomen van je partner om de hypotheek te kunnen betalen. En hoe lang accepteer je deze situatie nog?

Hoeveel energie heb je al gestoken in de groei van jouw salon? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemakkelijke gesprekken met je partner heeft het je al gekost?

Dus, wat denk je ervan?

Durf jij het aan om echt te gaan groeien? Om een beauty business met een stevige basis neer te zetten, zodat jij jouw ideale klant nog beter kan helpen?  Een basis die bestaat uit financieel inzicht, juiste efficiente structuur en het waardevolste team. Hierdoor zal  jouw winst zeker groeien.

Of wil je liever nog even blijven aanrommelen en denk je dat je het zelf wel kan? De keuze is helemaal aan jou.

 

Je hebt de paniekaanvallen over de BTW aangifte getackeld; dat regelt je boekhouder. Maar hoe kun je nou jezelf een hoger salaris uitkeren of eindelijk verhuizen naar een mooiere salon?

Laat mij je helpen om de beste basis voor jouw onderneming neer te zetten, zodat jij kan doorgroeien.

Download hier de gratis groeigids met daarin de 3 belangrijkste pijlers voor groeien ontvang het direct in je mailbox!

Winstadviseur

Hi, ik ben Sandra,

Ik hou van dansen, shoppen, lezen en chocolade.

Voor mij zijn vrijheid, ontwikkeling en betrokkenheid belangrijke waarden.

Als winst- en samenwerkingsstrateeg is het mijn missie ambitieuze ondernemers in de beauty- en lifestylebranche te begeleiden om het fundament van hun business stevig neer te zetten als basis voor verdere groei. 

In 2002 heb ik zelf de stap genomen en mij als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. “Zou je dit wel doen? Is het wel verstandig? Je hebt twee kleine kinderen!”, waren de reacties uit mijn omgeving. Maar ik had een échte missie, een droom en er was niemand die mij tegen kon houden. Ik wilde niets liever dan ondernemers helpen op mijn eigen manier en de vrijheid voelen die ik als werknemer nooit zou krijgen. Dit is de beste keuze in mijn carrière geweest.

 

Wauw, wat word ik blij van al die ondernemers die ik al geholpen heb en die ik nog mag gaan helpen!

“Als je doet wat je altijd deed,zul je krijgen wat je altijd kreeg.”

Strategiesessie

  • 1e stap naar groei
  • 90 minuten meedenken
  • Direct winsttips

Méér winsttraject

  • 100% winstgarantie
  • inzicht in je cijfers
  • 1 op 1 aandacht

Wat anderen over ons zeggen

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

 Manuela Warnar

Ik word al een ruim jaar begeleid door Sandra om als creatieve ondernemer nog meer grip te krijgen op mijn financien. Sandra is warm, scherp, kundig en een zeer prettig persoon om aan je zijde te hebben. Ik ben zo tevreden over haar dat meerdere van mijn eigen klanten ook bij haar zitten nu. Dus ja: ik ben trotse ambassadeur. 

Anne Hospers

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>