Houvast in business

Voor méér winst en een betrouwbaar team

 

Ben jij de eigenaar van een chique salon, werk jij met hoogwaardige producten en vind je kwaliteit heel belangrijk, maar mis je financieel inzicht en een betrouwbaar team om je heen?

 

Ik help je graag  in het 1:1 Houvast in Businesstraject.

Plan je gratis kennismakingsgesprek!

100% winstgarantie

Je maakt gegarandeerd meer winst en hebt je een betrouwbaar team in je salon

Duidelijkheid

Geen vaktaal, maar persoonlijke, laagdrempelige begeleiding bij geldzaken en teamoptimalisatie

 

Competentie

Gecertificeerd Profit First Professional, gecertificeerd Voorkans Prediation expert en 20 jaar ondernemerservaring in de financiele wereld

Winstadviseur

Je hebt zoveel mooie dromen, maar daar heb je geld en een betrouwbaar team voor nodig

Toen jij begon als ondernemer had je een missie en deze is heel goed te zien in de salon.

Je hebt het goed voor elkaar…. Je hebt een team vol vakmensen om je heen, maar je voelt je onzeker over waar je nu staat met je business. En welke stap nu de juiste is voor jouw salon. En of je deze financieel wel kan dragen.

Je bent al een tijdje eigenaar van een mooie chique salon, maar voelt ook dat het nog niet helemaal de volwassen salon is die je zou willen. Er zal wat moeten veranderen om verder te kunnen groeien, maar je weet eigenlijk niet helemaal hoe of wat.

$

Je snapt niks van de cijfers in je boekhouding en hebt te weinig financieel inzicht. Daardoor voel je je afhankelijk van je boekhouder, die het je wel vaag uitlegt, maar mist de controle over je eigen bedrijf.

$

Als er een rekening binnenkomt, schrik je van het bedrag en betaal je deze direct. Je houdt niet van schulden. Maar daarna is het duimen dat je het einde van de maand redt en je je personeel netjes kan betalen. Dit geeft veel zorgen en stress.

$

Je hebt toffe ideeën voor je salon, maar je weet niet wat je kan betalen. Je had verwacht dat je boekhouder je zou helpen om de juiste financiële keuzes te maken, maar dit ervaar je niet zo. Je hebt het idee dat je er alleen voor staat en mist nog steeds een financieel sparringspartner.

$

Er hangt een negatieve energie in je team. Eigenlijk kun je het niet eens een team noemen; het is een groep mensen die moeten samenwerken. Je durft er niet op te vertrouwen dat ze bij jou in de salon blijven werken voor langere tijd.

$

Jouw teamleden zijn stuk voor stuk vakmensen, maar of zij qua karakters een goed team vormen, daar ligt je grootste twijfel.

 

Je bent het zat! Het is tijd om de leiding te pakken en de verantwoordelijkheid te nemen om de salon van jouw dromen neer te zetten.

Lees nog even verder, ik heb echt iets voor jou!

Praktische 1: 1 coaching voor beautyondernemers.

Dit traject is voor eigenaren van een chique salon die met hoogwaardige, duurzame producten werken en topkwaliteit leveren.

We werken 6 maanden intensief samen om voor jou een financieel gezonde salon te bouwen, zodat jij jouw toffe plannen kunt uitvoeren samen met een betrouwbaar team om je heen.

Na 6 maanden heb je:

N

Kennis en inzicht in je financiën

N

Financiële duidelijkheid en rust

N

Financieel en strategisch plan

N

Een sterk team dat elkaar respecteert, vertrouwt, begrijpt en daardoor beter samenwerkt

N

Duidelijke afspraken met elkaar, waardoor je een team hebt dat je kan vertrouwen en waarop je kan bouwen

N

Perfecte basis om door te groeien

Wil jij graag?

$

Zelf de touwtjes in handen hebben, niet meer afhankelijk zijn van anderen om de juiste financiële keuzes te maken. Begrijpen wat er in je business gebeurd op financieel vlak en de basiskennis hebben om je cijfers te snappen.

$

In 1 oogopslag kunnen zien hoe je er financieel voor staat, zodat je weet dat je al je vaste lasten kan betalen. Geen stress!

$

Iemand die je helpt om de juiste financiële en strategische stappen te zetten, zodat je al jouw toffe ideeën de komende tijd écht kan gaan uitvoeren.

$

Een warm, hecht en zelfstandig team waarop je kan bouwen.

$

Dat het vanzelfsprekend is dat bij ontevredenheid of wrijving jullie hierover in gesprek gaan, zodat jullie weer kunnen afstemmen op elkaar.

$

Rust in je hoofd als het gaat over geld, je team en je business.

Laten we samen gaan werken aan:

Inzicht Creëren

Hierdoor stuur jij je business zelf op cijfers en weet jij welke verschillende karakters jouw teamleden hebben

Rust genereren

Door met Profit First te gaan werken ga je cijfers leuk vinden en door fijne afspraken is er respect, begrip en vertrouwen binnen jouw team

Idealiseren

Je weet aan welke knoppen je moet draaien om je ideale business te bouwen en jouw toffe ideeën werkelijkheid worden

 

In 6 maanden winst, en structuur in jouw business

N

Uitgebreide live kickstart sessie. Hierin gaan we in 3 uur jouw dromen, doelen, kansen, knelpunten en verbeterpunten in kaart brengen. Waaruit een financieel winstplan en strategisch teamplan komt die we gaan implementeren voor jouw business.

N

11 1 op 1 calls van 60 minuten, waarin ik jouw vragen beantwoord en we sparren over de groeipunten waar jij tegenaan loopt.

N

Profit Assessment voor persoonlijke, op maat berekende, percentages voor jouw winst, salaris, belastingen en kosten.

N

Begeleiding bij het opzetten van Profit First.

N

Tussentijdse opdrachten om je omzet, kosten, verdienmodellen en winst te optimaliseren.

N

Profit First boek

N

2 gezamenlijke gesprekken van 60 minuten per teamlid om de visie, verwachtingen en belangen te bespreken.

N

Gedragsvoorkeuren test voor elk teamlid incl jij zelf, voor het creëren van meer begrip in de samenwerking.

N

Ontwerpen van samenwerkingsovereenkomst op maat op basis van persoonlijke afspraken.

N

Bespreken en ondertekening samenwerkingsovereenkomst.

De investering voor het Houvast in Businesstraject  €8.497,- excl. btw.

voor max. 5 teamleden. Bij meer teamleden prijs op aanvraag. Betaling in 6 termijnen mogelijk zonder extra kosten

Referenties

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

 Manuela Warnar

Ik word al een ruim jaar begeleid door Sandra om als creatieve ondernemer nog meer grip te krijgen op mijn financien. Sandra is warm, scherp, kundig en een zeer prettig persoon om aan je zijde te hebben. Ik ben zo tevreden over haar dat meerdere van mijn eigen klanten ook bij haar zitten nu. Dus ja: ik ben trotse ambassadeur. 

Anne Hospers

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

Dé winst- en samenwerkings strateeg voor beautyondernemers

 

Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw onderneming op relationeel en financieel vlak, zodat jij kan doorgroeien. Het aanbrengen van structuur geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een administratiekantoor met personeel, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld. En heb ik zelf ook als leidinggevende mijn personeel moeten begeleiden.

Door, als winststrateeg, de boekhouding niet als eindpunt te zien, maar als startpunt van mijn begeleiding,  ervaren mijn klanten veel meer ondersteuning en inzicht bij de groei van hun business.

En door het maken van persoonlijke afspraken met teamleden, het liefst aan de voorkant van de samenwerking, kun je een hecht en warm team samenstellen wat jou volledig kan ontlasten.

Ben jij er klaar voor om echte winst te gaan maken en je toffe ideeën, samen met jouw te gekke team,  echt te gaan uitvoeren?

Dan is dit 1:1 traject echt wat voor jou!

Ik heb er onwijs veel zin in om jou te mogen helpen!

administratie abonnement

Veel gestelde vragen

Voor wie is het Houvast in Businesstraject geschikt?

Voor beautyondernemers met een chique salon en een team van vakmensen om zich heen, die een omzet draaien van minstens € 150.000,- en willen doorgroeien

Wat is de investering?

€ 8.497,- excl. btw. op dit moment.

Omdat de waarde in het programma erg hoog is, kan het zo zijn dat de prijs de volgende ronde hoger is.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, dat kan. In 6 termijnen zonder extra kosten, via automatisch incasso.

Wanneer kan ik starten?

Door een kennismakingsgesprek te plannen in mijn agenda, claim je jouw plek.

Dus als er ruimte is in mijn agenda, kun je direct starten!

Moet ik van boekhouder wisselen?

Dat is niet nodig, maar eventueel wel een optie als je ook voor de boekhouding door ons begeleid wilt worden.

Is dit 1:1 traject geschikt voor mij?

Heb je:

  • Volledig inzicht in je cashflow?
  • Jouw droombusiness staan?
  • Nooit geldzorgen?
  • Elke maand een goed salaris?
  • Altijd winst op de bank?
  • Genoeg ondersteuning om door te groeien?
  • Een betrouwbaar en zelfstandig team, zodat jij met een gerust hart op vakantie kan?

Als je alles met ja beantwoord, dan is deze reis niks voor jou.

Beantwoorde je één of meer vragen met nee, plan dan je gratis gesprek in.

“Als je doet wat je altijd deed,zul je krijgen wat je altijd kreeg.”

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>