Méér Winsttraject

100% winstgarantie

Winst op persoonlijk en zakelijk vlak. 

Weer ondernemen vanuit jouw intuitie, blokkades en belemmerende overtuigingen achter je laten. Leiding pakken over jouw leven en aan je dromen werken.

Wil jij binnen 6 maanden perfect inzicht hebben in je cijfers? Zodat je méér rust in je hoofd ervaart en méér winst op je bankrekening hebt, zonder dat je verstand hoeft te hebben van cijfers?

Dan is het Méér Winsttraject speciaal voor jou!

Wat ik voor jou kan doen

100% winstgarantie

persoonlijke ontwikkeling wat zorgt voor meer winst op de bank en in jouw leven 

Duidelijkheid

Geen vaktaal, maar persoonlijke begeleiding aangevuld met nuchtere spiritualiteit en fun

Competentie

Gecertificeerd Profit First Professional, holistisch therapeut, 20 jaar ondernemerservaring in de financiele wereld

JE HEBT ZOVEEL MOOIE DROMEN, JE WILT GROEIEN!

Toen jij begon als ondernemer had je een missie en deze is heel goed te zien in je salon.

Gaaf! Je klanten komen echt in de salon voor de fijne beleving. Ze voelen zich in de watten gelegd in jouw chique salon.

Je hebt het goed voor elkaar…. Maar je voelt dat er meer is. Je hebt grote dromen en je weet dat je ze kan bereiken. Alleen niet hoe.  

Als mens en ondernemer groeien. Weer connecten met jouw eigen intuitie en voelen wat jij nodig hebt en waar jij naar verlangt.

Je weet dat je prijzen eigenlijk omhoog moeten, maar bent bang voor de reactie van je klanten. Daardoor schuif je het voor je uit en weet je dat je jezelf onwijs te kort doet.

Je agenda zit overvol. Je weet dat het tijd is voor verandering, maar je zit helemaal vast. Je bedrijf houdt je nu klein en je mist de focus en energie van toen je begon.

Je hebt toffe ideeën voor je salon, misschien wil je wel graag uitbreiden, personeel aannemen,  maar je weet niet wat je kan betalen en waar je moet beginnen. Je had verwacht dat je boekhouder je zou helpen om de juiste financiële keuzes te maken, maar dit ervaar je niet zo. Je hebt het idee dat je er alleen voor staat en mist nog steeds een financieel sparringspartner.

Holistische en PRAKTISCHE 1: 1 COACHING VOOR BEAUTYONDERNEMERS

In het Méér Winsttraject gaan we een duidelijke toekomstvisie neerzetten voor jou als ondernemer en een financieel, strategisch plan van aanpak maken.

We werken 6 maanden intensief samen om voor jou een financieel gezonde salon te bouwen, zodat jij jouw toffe plannen kunt uitvoeren.

Ik deel mijn kennis en ervaring. Geef je healings en we werken aan jouw angsten en blokkades. Ik zet de benodigde tools in om zo in 6 maanden de grootst mogelijke stappen te zetten naar de salon en het leven van jouw dromen.

Na 6 maanden heb je:

Perfect inzicht in je financiën

Financiële duidelijkheid en rust

Nieuw fundament voor de rest van je leven

Wil jij graag:

Verbinden met je intuitie, afrekenen met belemmerende overtuigingen, voelen wat jouw waarde is, om vandaar uit jouw (zakelijke) keuzes te maken vol kracht en vertrouwen?

Die sparkle weer voelen, die energie en passie van toen je net begon met ondernemen? Waardoor je vol focus next level kan gaan?

Iemand die je helpt om de juiste financiële en strategische stappen te zetten, zodat je al jouw toffe ideeën de komende tijd écht kan gaan uitvoeren?

LATEN WE SAMEN GAAN WERKEN AAN:

Inzicht creëren

Wat is je huidige situatie op alle holistische niveau’s?

Intunen

Wat zijn je dromen, je valkuilen en waar gaan we aan werken?

Idealiseren

Je weet aan welke knoppen je moet draaien om je ideale business te bouwen 

WAT IS PROFIT FIRST?

In het méér Winsttraject werken we met Profit First. Maar wat is nou Profit First?

Profit First is een systeem om je geldstromen mee te managen, een cash flow management systeem.

Dit systeem werkt niet samen met je boekhouding, maar heel simpel met bankrekeningen. Je gebruikt meerdere bankrekeningen om financieel inzicht in jouw onderneming te creëren en behouden. Verstand van cijfers is echt niet nodig!

Je maakt bankrekeningen voor winst, salaris, belasting en kosten. Vanaf je ontvangstenrekening verdeel je je geld met behulp van percentages over deze andere bankrekeningen.

In het méér Winsttraject zullen we daar waar nodig met meer bankrekeningen werken om zo het beste uit het systeem te halen.

Door Profit First structureel en consequent toe te passen, zul je merken dat je rust ervaart. Je weet dat er genoeg geld is in je potje voor je kosten, belasting en je eigen salaris. Maar het belangrijkste, door je winstpotje steeds te vullen, weet je zeker dat je altijd winst maakt!

Profit First kent standaardpercentages om te verdelen. In het méér Winsttraject zullen we met op maat berekende percentages werken. Deze percentages zijn berekend voor jouw salon en houden rekening met jouw dromen en wensen voor de toekomst.

 

IN 6 MAANDEN:

Je allermooiste leven creëren met een business die bij jou past

En als kers op de taart: winst op je bankrekening

9

We starten met een heerlijke 1:1 retreatdag in de natuur. Hierin gaan we jouw dromen, doelen, kansen in kaart brengen op alle holistische niveaus.

We gaan die dag even terug naar de basis, jouw intuitie,  waar je nu staat en we kijken naar waar je naartoe wilt en hoe jij jouw bedrijf mag gaan inrichten.

Tijdens een NEI sessie pakken we een vraagstuk aan die prioriteit heeft om gezien te worden, zodat je direct de eerste stap kunt gaan zetten.

9

Met deze inzichten ga ik een financieel, strategisch plan voor jou opstellen die we gaan implementeren in jouw business.

9

Je ontvangt een Profit Assessment met persoonlijke, op maat berekende, percentages voor jouw winst, salaris, belastingen en kosten. Ook de eventueel extra rekeningen uit het financieel plan komen in het Profit Assessment terug.

9

Samen gaan we Profit First opzetten in jouw bedrijf. Ik help je met het opzetten van de diverse rekeningen en leg je uit hoe je moet verdelen met behulp van een distributiebestand.

9

Je ontvangt gedurende het traject opdrachten waarmee je zelf aan de slag gaat. Deze gaan over omzet, marges, kosten, je salaris. Zodat we steeds meer inzicht creëren.

9

Tijdens het traject mag je nog 2 NEI sessies inplannen om aan jouw thema’s te werken.

 

9

Gedurende ons traject mag je 8 1 op 1 calls van 45 minuten inplannen. In deze online calls waarin we de tussentijdse opdrachten bespreken, beantwoord ik natuurlijk ook jouw vragen en sparren we over de punten waar jij tegenaan loopt en denk ik met je mee over jouw business. Zo weet jij steeds wat de volgende stap is die jij mag nemen om jouw allermooiste leven te creëren als mens, leider én ondernemer.

DE INVESTERING VOOR HET MÉÉR WINSTTRAJECT IS €4.297,- EXCL. BTW.

Betaling in 6 termijnen mogelijk zonder extra kosten.

PRAKTISCH

Duur: 6 maanden

1:1 retreat-dag op een mooie locatie

Financieel plan

Opzetten Profit First

2 losse NEI sessies

8 online coachcalls van 45 minuten

Gratis Profit First boek

Door, als holistisch financieel coach, te werken met de mannelijke en vrouwelijke energie, vanuit een holistische hoek, pakken we angsten, belemmeringen en onzichtbare blokkades aan, waardoor jij stopt met worstelen.

Ben jij er klaar voor om jouw allermooiste leven te gaan leven en echte winst te gaan maken?

Dan is dit 1:1 traject echt wat voor jou!

Ik kijk ernaar uit jouw mentor te zijn.

Finding Balance & Peace

Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw leven op persoonlijk en zakelijk vlak, zodat jij jouw allermooiste leven creërt. Het aanbrengen van structuur en het leven volgens mijn eigen voorwaarden, geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een boekhoudkantoor, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld.

Finding Balance & Peace

Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw leven op persoonlijk en zakelijk vlak, zodat jij jouw allermooiste leven creërt. Het aanbrengen van structuur en het leven volgens mijn eigen voorwaarden, geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een boekhoudkantoor, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld.

Door, als holistisch financieel coach, te werken met de mannelijke en vrouwelijke energie, vanuit een holistische hoek, pakken we angsten, belemmeringen en onzichtbare blokkades aan, waardoor jij stopt met worstelen.

Ben jij er klaar voor om jouw allermooiste leven te gaan leven en echte winst te gaan maken?

Dan is dit 1:1 traject echt wat voor jou!

Ik kijk ernaar uit jouw mentor te zijn.

Veel gestelde vragen

Voor wie is het Méér Winststraject geschikt?

Voor ondernemers in de beautybranche die een omzet draaien van minstens € 75.000,- en naar de next level willen doorgroeien

Wat is de investering?

€ 4.297,- excl. btw.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, dat kan. In 6 termijnen zonder extra kosten, via automatisch incasso.

Wanneer kan ik starten?

Door een kennismakingsgesprek te plannen in mijn agenda, claim je jouw plek.

Dus als er ruimte is in mijn agenda, kun je direct starten!

Moet ik van boekhouder wisselen?

Dat is niet nodig, maar eventueel wel een optie als je ook voor de boekhouding door mij begeleid wil worden.

Is dit 1:1 traject geschikt voor mij?

Heb je:

  • Volledig inzicht in je cashflow?
  • Jouw droombusiness staan?
  • Nooit geldzorgen?
  • Elke maand een goed salaris?
  • Altijd winst op de bank?
  • Genoeg ondersteuning om door te groeien?

Als je alles met ja beantwoord, dan is deze reis niks voor jou.

Beantwoorde je één of meer vragen met nee, plan dan je gratis gesprek in.

Wat anderen over mij zeggen

Voordat ik aan dit traject begon, deed ik wat ik al jaren deed. Ik merkte dat ik meer financieel advies wilde hebben en ik was opzoek naar iemand die mij in de juiste richting kon sturen om te groeien met mijn salon. Daar was Sandra, precies op het juiste moment na mijn zwangerschapsverlof ben ik het winsttraject gestart. Meer inzicht in het financiële plaatje nu ik 1 medewerker heb en vrij kort daarna een 2e locatie wilde gaan huren. Hierdoor zijn de kosten van de salon natuurlijk flink gegroeid. Naast alle cijfertjes, geeft dit winstraject mij ook altijd een heel helder beeld van de situatie en sturen we bij waar nodig is.  Ik zal liegen als ik zeg dat ik het niet spannend vond, omdat het soms leek alsof het financieel juist wat minder leek te gaan. Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik rust en vooral veel vertrouwen heb gekregen in datgene waar we nu naar toe werken. Sandra weet hoe de beautybranche werkt en het is heel prettig om samen hierover te kunnen sparren.   Dankjewel Sandra, voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ik kijk ernaar uit om de gemaakte plannen verder te kunnen uitwerken.

Iris Overbeek - Iris Overbeek Beauty & Skincoach

Sandra heeft mij enorm geholpen om overzicht te houden tijdens de 'groeipijn' van mijn bedrijf. Dankzij het traject met haar voel ik mij een stuk zelfverzekerder als het gaat om de financiën, heb ik duidelijke doelen en overzicht in mijn boekhouding. Ze was flexibel wanneer dat nodig was maar ook niet bang om te zeggen wat er de komende tijd moest gebeuren. Ik kon altijd met haar sparren, wat fijn is wanneer ondernemen soms wat eenzaam kan voelen. Bovendien had ik de investering snel weer terugverdiend! Ondanks dat het traject klaar is blijft ze onderdeel van mijn bedrijf en schakel ik haar in wanneer ik behoefte heb aan financiëel advies. Dankjewel, Sandra!

Marieke - Kiki Mae

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

Manuela Warnar

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

Volg mij op Instagram waar ik je waardevolle tips & een kijkje in mijn leven geef!

@sandra.houvast

 

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>