Méér Winsttraject

100% winstgarantie

 

Wil jij binnen 6 maanden perfect inzicht hebben in je cijfers? Zodat je méér rust in je hoofd ervaart en méér winst op je bankrekening hebt, zonder dat je verstand hoeft te hebben van cijfers?

 

Dan is het Méér Winsttraject speciaal voor jou!

Plan je gratis kennismakingsgesprek!

100% winstgarantie

Binnen 60 dagen maak je gegarandeerd meer winst.

Duidelijkheid

Geen vaktaal, maar persoonlijke, laagdrempelige begeleiding

 

Competentie

Gecertificeerd Profit First Professional met 20 jaar ondernemerservaring in de financiele wereld

Winstadviseur

Je hebt zoveel mooie dromen, je wilt groeien!

Toen jij begon als ondernemer had je een missie en deze is heel goed te zien in je salon.

Gaaf! Je klanten komen echt in de salon voor de fijne beleving. Ze voelen zich in de watten gelegd in jouw chique salon.

Je hebt het goed voor elkaar…. Maar je voelt je onzeker over waar je nu staat met je business. En welke stap nu de juiste is voor jouw salon. 

Je bent al een tijdje eigenaar van een mooie chique salon, maar voelt ook dat het nog niet helemaal de volwassen salon is die je zou willen. Er zal wat moeten veranderen om verder te kunnen groeien, maar je weet eigenlijk niet helemaal hoe of wat.

$

Je snapt weinig van de cijfers in je boekhouding en hebt te weinig financieel inzicht. Daardoor voel je je afhankelijk van je boekhouder, die het je wel vaag uitlegt, maar mist de controle over je eigen bedrijf.

$

Als er een rekening binnenkomt, schrik je van het bedrag en betaal je deze direct. Je houdt niet van schulden. Maar daarna is het duimen dat je het einde van de maand redt  en de huur netjes kan betalen. Dit geeft veel zorgen en stress.

$

Je hebt toffe ideeën voor je salon, misschien wil je wel graag uitbreiden, personeel aannemen,  maar je weet niet wat je kan betalen en waar je moet beginnen. Je had verwacht dat je boekhouder je zou helpen om de juiste financiële keuzes te maken, maar dit ervaar je niet zo. Je hebt het idee dat je er alleen voor staat en mist nog steeds een financieel sparringspartner.

Praktische 1: 1 coaching voor beautyondernemers.

In het Méér Winsttraject gaan we een duidelijke toekomstvisie neerzetten voor jou als ondernemer en een financieel, strategisch plan van aanpak maken.

We werken 6 maanden intensief samen om voor jou een financieel gezonde salon te bouwen, zodat jij jouw toffe plannen kunt uitvoeren.

Ik deel mijn kennis en ervaring. We zetten de benodigde tools in om zo in 6 maanden de grootst mogelijke stappen te zetten naar de salon van jouw dromen.

Na 6 maanden heb je:

N

Perfect inzicht in je financiën

N

Financiële duidelijkheid en rust

N

Financieel en strategisch plan

Wil jij graag?

$

Zelf de touwtjes in handen hebben, niet meer afhankelijk zijn van anderen om de juiste financiële keuzes te maken. Begrijpen wat er in je business gebeurd op financieel vlak en de basiskennis hebben om je cijfers te snappen.

$

In 1 oogopslag kunnen zien hoe je er financieel voor staat, zodat je weet dat je al je vaste lasten kan betalen. Geen stress!

$

Iemand die je helpt om de juiste financiële en strategische stappen te zetten, zodat je al jouw toffe ideeën de komende tijd écht kan gaan uitvoeren.

Laten we samen gaan werken aan:

Inzicht Creëren

Hierdoor stuur jij je business zelf op cijfers

Rust genereren

Door met Profit First te gaan werken ga je cijfers leuk vinden

Idealiseren

Je weet aan welke knoppen je moet draaien om je ideale business te bouwen 

Wat is Profit First?

In het méér Winsttraject werken we met Profit First. Maar wat is nou Profit First?

Profit First is een systeem om je geldstromen mee te managen, een cash flow management systeem.

Dit systeem werkt niet samen met je boekhouding, maar heel simpel met bankrekeningen. Je gebruikt meerdere bankrekeningen om financieel inzicht in jouw onderneming te creëren en behouden. Verstand van cijfers is echt niet nodig!

Je maakt bankrekeningen voor winst, salaris, belasting en kosten. Vanaf je ontvangstenrekening verdeel je je geld met behulp van percentages over deze andere bankrekeningen.

In het méér Winsttraject zullen we daar waar nodig met meer bankrekeningen werken om zo het beste uit het systeem te halen.

Door Profit First structureel en consequent toe te passen, zul je merken dat je rust ervaart. Je weet dat er genoeg geld is in je potje voor je kosten, belasting en je eigen salaris. Maar het belangrijkste, door je winstpotje steeds te vullen, weet je zeker dat je altijd winst maakt!

Profit First kent standaardpercentages om te verdelen. In het méér Winsttraject zullen we met op maat berekende percentages werken. Deze percentages zijn berekend voor jouw salon en houden rekening met jouw dromen en wensen voor de toekomst.

Deze op maat berekende percentages worden gepresenteerd in een Profit Assessment. Zie dit als een financiele gezondheidscheck voor je business.

Een mooi startpunt dus voor het traject.

In 6 maanden:

winst op je bankrekening

rust in je hoofd

inzicht in je bedrijf

N

We starten met een uitgebreide kickstart sessie. Hierin gaan we in 1,5 uur jouw dromen, doelen, kansen, knelpunten en verbeterpunten in kaart brengen. 

We gaan hierin even terug naar de basis, waar je nu staat en we kijken naar waar je naartoe wilt en welke potentie er in jouw onderneming zit.

N

Met deze gegevens ga ik een financieel, strategisch plan voor jou opstellen die we gaan implementeren in jouw business.

N

Je ontvangt een Profit Assessment met persoonlijke, op maat berekende, percentages voor jouw winst, salaris, belastingen en kosten. Ook de eventueel extra rekeningen uit het financieel plan komen in het Profit Assessment terug.

N

Samen gaan we Profit First opzetten in jouw bedrijf. Ik help je met het opzetten van de diverse rekeningen en leg je uit hoe je moet verdelen met behulp van een distributiebestand.

N

Je ontvangt gedurende het traject opdrachten waarmee je zelf aan de slag gaat. Deze gaan over omzet, marges, kosten, je salaris. Zodat we steeds meer inzicht creëren.

N

Gedurende ons traject plannen we 11 1 op 1 calls van 30 minuten in. In deze online calls waarin we de tussentijdse opdrachten bespreken, beantwoord ik natuurlijk ook jouw vragen en sparren we over de punten waar jij tegenaan loopt en denk ik met je mee over jouw business. Zo weet jij steeds wat de volgende stap is die jij moet nemen.

N

In de 6 maanden dat we samenwerken mag je mij altijd mailen met vragen tussentijds.

N

BONUS: Je ontvangt het Profit First boek

De investering voor het Méér Winsttraject is €4.297,- excl. btw.

Betaling in 6 termijnen mogelijk zonder extra kosten.

Praktisch

Duur: 6 maanden

1 Kick-off sessie van 1,5 uur

Financieel plan

Opzetten Profit First

11 online coachcalls van 30 minuten

Tussentijds mailcontact voor al jouw vragen

Gratis Profit First boek

Wat anderen over mij zeggen

Voordat ik aan dit traject begon, deed ik wat ik al jaren deed. Ik merkte dat ik meer financieel advies wilde hebben en ik was opzoek naar iemand die mij in de juiste richting kon sturen om te groeien met mijn salon. Daar was Sandra, precies op het juiste moment na mijn zwangerschapsverlof ben ik het winsttraject gestart. Meer inzicht in het financiële plaatje nu ik 1 medewerker heb en vrij kort daarna een 2e locatie wilde gaan huren. Hierdoor zijn de kosten van de salon natuurlijk flink gegroeid. Naast alle cijfertjes, geeft dit winstraject mij ook altijd een heel helder beeld van de situatie en sturen we bij waar nodig is. 

Ik zal liegen als ik zeg dat ik het niet spannend vond, omdat het soms leek alsof het financieel juist wat minder leek te gaan. Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik rust en vooral veel vertrouwen heb gekregen in datgene waar we nu naar toe werken. Sandra weet hoe de beautybranche werkt en het is heel prettig om samen hierover te kunnen sparren. 
Dankjewel Sandra, voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ik kijk ernaar uit om de gemaakte plannen verder te kunnen uitwerken.

Iris Overbeek - Iris Overbeek Beauty & Skincoach

Sandra heeft mij enorm geholpen om overzicht te houden tijdens de 'groeipijn' van mijn bedrijf. Dankzij het traject met haar voel ik mij een stuk zelfverzekerder als het gaat om de financiën, heb ik duidelijke doelen en overzicht in mijn boekhouding. Ze was flexibel wanneer dat nodig was maar ook niet bang om te zeggen wat er de komende tijd moest gebeuren. Ik kon altijd met haar sparren, wat fijn is wanneer ondernemen soms wat eenzaam kan voelen. Bovendien had ik de investering snel weer terugverdiend! Ondanks dat het traject klaar is blijft ze onderdeel van mijn bedrijf en schakel ik haar in wanneer ik behoefte heb aan financiëel advies. Dankjewel, Sandra!

Marieke - Kiki Mae

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

 Manuela Warnar

Ik word al een ruim jaar begeleid door Sandra om als creatieve ondernemer nog meer grip te krijgen op mijn financien. Sandra is warm, scherp, kundig en een zeer prettig persoon om aan je zijde te hebben. Ik ben zo tevreden over haar dat meerdere van mijn eigen klanten ook bij haar zitten nu. Dus ja: ik ben trotse ambassadeur. 

Anne Hospers

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

Dé financieel coach voor beautyondernemers

 

 Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw onderneming op relationeel en financieel vlak, zodat jij kan doorgroeien. Het aanbrengen van structuur geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een boekhoudkantoor, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld.

Door, als financieel coach, de boekhouding niet als eindpunt te zien, maar als startpunt van mijn begeleiding,  ervaren mijn klanten veel meer ondersteuning en inzicht bij de groei van hun business.

Ben jij er klaar voor om echte winst te gaan maken en je toffe ideeën echt te gaan uitvoeren?

Dan is dit 1:1 traject echt wat voor jou!

Ik heb er onwijs veel zin in om jou te mogen helpen!

administratie abonnement

Veel gestelde vragen

Voor wie is het Méér Winststraject geschikt?

Voor ondernemers in de beautybranche die een omzet draaien van minstens € 75.000,- en naar de next level willen doorgroeien

Wat is de investering?

€ 4.297,- excl. btw.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, dat kan. In 6 termijnen zonder extra kosten, via automatisch incasso.

Wanneer kan ik starten?

Door een kennismakingsgesprek te plannen in mijn agenda, claim je jouw plek.

Dus als er ruimte is in mijn agenda, kun je direct starten!

Moet ik van boekhouder wisselen?

Dat is niet nodig, maar eventueel wel een optie als je ook voor de boekhouding door mij begeleid wil worden.

Is dit 1:1 traject geschikt voor mij?

Heb je:

  • Volledig inzicht in je cashflow?
  • Jouw droombusiness staan?
  • Nooit geldzorgen?
  • Elke maand een goed salaris?
  • Altijd winst op de bank?
  • Genoeg ondersteuning om door te groeien?

Als je alles met ja beantwoord, dan is deze reis niks voor jou.

Beantwoorde je één of meer vragen met nee, plan dan je gratis gesprek in.

“Als je doet wat je altijd deed,zul je krijgen wat je altijd kreeg.”

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>