Wie zijn Wij?

De gezichten achter Houvast Winst & Cijfers

Sandra Houvast – van Batenburg, eigenaar Houvast Winst & Cijfers

 

Winst- en samenwerkingsstrateeg

Gelukkig getrouwd en moeder van 3 jongvolwassen kinderen.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen, maar ik vind het ook fijn om lekker thuis te zijn met mijn gezin. Daarnaast lees ik ontzettend graag, houd ik van shoppen en probeer ik ook nog wat te sporten.

In 2003 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Voor mij is het erg belangrijk dat ik  kan doen wat ik leuk vind. Dat ik mijn eigen keuzes kan maken en ondernemers mag helpen op een manier zoals ik dat wil. Het allerleukste aan mijn werk vind ik dan ook het informele contact met onze klanten en dat ze zichtbaar groeien door onze samenwerking!

Als boekhouder heb ik jarenlang met veel plezier alle cijfers inzichtelijk gemaakt, maar ik zag veel ondenemers worstelen om verder te groeien en de juiste keuzes te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik als winststrateeg nog meer kan betekenen voor de groei van mijn klanten.

Ik hou van leren en ontwikkelen. In de afgelopen jaren heb ik mij ook gecertificeerd als mediator en als samenwerkingsstrateeg (Prediationexpert). Deze kennis zet ik in om mijn klanten met het team van hun dromen te laten werken.

 

“Vrijheid, ontwikkeling en betrokkenheid”

Betty van Deuveren

Financieel administratieve topper en Virtual Assisstent

Gelukkig getrouwd en 3 kinderen: 1 meisje en 2 jongens. Ik ben gek op mijn kinderen en moedig ze dan ook graag aan. Elke zaterdag ben ik op het voetbalveld te vinden om mijn jongens aan te moedigen of sta ik in de turnzaal om mijn dochter te supporten. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, maar sport ik zelf ook: ik pak de racefiets of ga hardlopen. Ik vind het daarnaast leuk (en ook lekker) om te bakken, daar profiteren mijn kinderen en het team hier op kantoor dan weer van!

Ik heb 2 jaar een sabbatical gehad om bij de kinderen te kunnen zijn, maar daarna begon het weer te kriebelen. Ik solliciteerde op een ondersteunde administratieve functie bij administratiekantoor Houvast. Ondanks dat het in eerste instantie om maar een aantal uren per week ging, hoopte ik ontzettend dat ik zou worden aangenomen. Er was namelijk gelijk een goede klik en de functie klonk leuk en afwisselend. Gelukkig gebeurde dat ook en werk ik inmiddels bijna 6 jaar bij Sandra.

Het allerleukste aan werken bij Houvast Winst & Cijfers vind ik de afwisseling: ik heb een aantal vaste klanten die ik ondersteun. Hiervan boek ik de administratie in of zet mijn talent als virtual assistent in.

Ik doe mijn werk iedere dag met veel plezier. We zijn een gelijkwaardig team en vullen elkaar goed aan.

“Je thuis voelen op het werk staat gelijk aan ontspannen.”

 

“Teamwork makes dreamwork”

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>