Een financieel gezonde business met persoonlijke begeleiding aan je zijde?

Vertrouwen, respect en betrokkenheid zijn de uitgangspunten in onze dienstverlening. Maar ook laagdrempelig en persoonlijk contact passen perfect bij ons.

Samen werken aan de financiele gezondheid van jouw beauty onderneming is wat wij het liefste doen. Dit geeft jou meer rust in je hoofd en inzicht in je cijfers en krijg jij de mogelijkheden om jouw toffe ideeën echt te gaan uitvoeren.

“Teamwork makes dreamwork”

Sandra

Financieel strateeg & samenwerkingsexpert

Dé oprichter van Houvast Winst en Cijfers en jouw financiele rots in de branding. Met mijn passie voor cijfers en structuur zullen wij samen jouw beauty-onderneming naar de next level tillen. Hierbij kun je betrokken, persoonlijke, begeleiding verwachten, waardoor wij echt een team zullen worden.

Betty

Financieel admiminstratieve topper & virtual assistent

Betty helpt onze klanten structuur te krijgen en te houden in hun boekhouding, zodat wij de beste inzicht in hun financiele situatie hebben. Ook zorgt zij dat alles binnen ons kantoor op rolletjes loopt en helpt zij onze klanten – als deze meer structuur nodig hebben –  in hun dagelijkse taken. 

Ben jij toe aan een financieel gezonde onderneming?

 

Wil jij meer winst maken en minder stress ervaren,

maar weet je niet hoe je dit alleen voor elkaar moet krijgen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek in.

Samen bekijken we dan wat jij nodig hebt.

Wat anderen over ons zeggen

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

 Manuela Warnar

Ik word al een ruim jaar begeleid door Sandra om als creatieve ondernemer nog meer grip te krijgen op mijn financien. Sandra is warm, scherp, kundig en een zeer prettig persoon om aan je zijde te hebben. Ik ben zo tevreden over haar dat meerdere van mijn eigen klanten ook bij haar zitten nu. Dus ja: ik ben trotse ambassadeur. 

Anne Hospers

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>