NEI consult

Zit jij niet lekker in je vel? Trek jij niet de juiste klanten aan? Stroomt je business niet zoals je
zou willen?

In gemiddeld 2 energetische NEI sessies ontdekken we waar jouw klacht vandaan komt en lossen we hem op!

€ 149,- excl. btw per sessie

 

Voor de vrouw achter de business: “Ik zie jou, voorbij je laagjes”

We gaan samen dieper kijken naar jouw klacht. Een laagje dieper, in jouw onderbewustzijn, gaan we op zoek naar oude emoties, blokkades en belemmerende overtuigingen.

Waar loop je tegenaan? Voel je je al langere tijd niet fit? Heb je weinig energie? Ervaar je stress omdat het thuis niet lekker loopt?

Of ben je in je business op een punt gekomen dat je weer een “nieuwe” versie van jezelf mag laten zien? Ervaar je hierdoor spanningen, angsten of blokkades?

En als jij niet lekker in je vel zit, heb jij daar niet alleen last van, maar ook jouw omgeving.

Denk eens aan de relatie met je partner? Of je kinderen? Hoe gedragen zij zich de laatste tijd? Herken je iets van je eigen patronen?

Voel je al een tijdje dat je stil staat? Wil je daar een keuze in maken, maar je weet niet welke?

Hoe fijn zou het zijn als je al die bagage die je met je meesleept kan loslaten. Het heeft je gebracht waar je nu bent, maar het dient je niet langer, het belemmert je groei.

In een consult gaan we hiermee aan de slag, zonder dat jij alle oude emoties weer op hoeft
te graven.

Hoe werkt dit dan?

In mijn consulten werk ik met NEI in combinatie met de biotensor.

NEI, een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie, is een methode uit de Chinese geneeskunde om emoties op een vriendelijke manier op te lossen. Je hoeft niet helemaal terug in de tijd en de oude pijn van een trauma weer te doorvoelen. NEI is maar zelden heel emotioneel van aard, dit maakt het ook een heel prettige en toegankelijke methode.

NEI gaat ervan uit dat (bijna) iedere pijn, ziekte of klacht een emotionele oorsprong heeft. Ooit heb jij een emotioneel trauma meegemaakt, dit heeft jouw lichaam op dat moment niet goed kunnen verwerken en is vastgezet in jouw systeem.

In jouw verdere leven zijn er steeds meer grote of kleine trauma’s bijgekomen in jouw systeem. Hoe voller je systeem zit met gedoe, hoe minder moeiteloos je leven wordt. Dit uit zich in lichamelijke klachten, maar ook mentale klachten. Bijvoorbeeld overmatig heftig reageren op een emotie in je huidige leven. Je voelt dan niet alleen de emotie van nu, maar ook de oude onverwerkte emotie komt weer boven.

Het opsporen van onverwerkte emoties als oorzaak van je klachten doe ik met behulp van een biotensor.

€ 149,- excl. btw

 

Wat is een biotensor?

In combinatie met NEI gebruik ik een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument welke als verlengstuk van je onderbewustzijn wordt gebruikt om emotionele boodschappen achter de fysieke of mentale klachten te achterhalen.

De biotensor meet verstoringen door middel van energiefrequenties in jouw onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we opsporen op welk orgaan de emotionele blokkade zit en zelfs wanneer deze is ontstaan.

Nu we dit met ons bewuste brein weten, kunnen we het gaan verwerken en loslaten. Dit doen we ook met behulp van de biotensor. We gaan ruimte maken in het celgeheugen van ons lichaam om ruimte te maken voor al het moois in je leven.

Ben jij bereid om een laagje dieper te gaan kijken en jouw klachten bij de wortels aan te pakken zodat je blijvend verlost bent van jouw bagage?

Aan jou de keuze!

Bij welke klachten boek je een consult?

Niet lekker in je vel zitten:

Vermoeidheid, stress of burn-out, emotionele klachten, fysiek onverklaarbare klachten, chronische pijn, allergieën, eczeem, huidaandoeningen, verslavingen.

Persoonlijke ontwikkeling:

Je hebt het gevoel vast te zitten op een bepaald punt in je leven. Je kunt niet helder voelen welk keuze de juiste is, waardoor je geen keuze maakt en stil staat.‎‎‎‎‏‏‎

Business vraagstukken:

Je trekt de verkeerde klanten aan. Je hebt moeite om de juiste prijs te vragen. Je business stroomt niet. Of je business gaat juist heel hard, maar jij hebt moeite om het mentaal bij te houden.

Problemen in relaties:

Levenspartner, Businesspartner of medewerkers.
Je loopt in relaties vaak tegen dezelfde problemen aan. Welke worden veroorzaakt door jouw oude patronen.

Dit was nog maar een greep uit de klachten die we met NEI aan kunnen pakken. Tijdens een consult gaan we onderzoeken welke emotionele blokkade nu prioriteit heeft om gezien te worden.

“Als jij luistert naar de fluisteringen van je lichaam, hoeft het niet te schreeuwen”

DE INVESTERING VOOR DE NEI CONSULT IS:

€ 149,- excl. btw

 

Veel gestelde vragen

Wat is de investering van een NEI consult?

Een consult duurt 60 tot 75 minuten en kost € 149,- excl btw.

Hoeveel consulten zijn er nodig?

Gun jezelf in ieder geval 2 sessies. Na 1 sessie kun je al resultaat verwachten, maar om dieper in jouw laagjes te kunnen hebben we minstens 2 sessies nodig.

Tussen elke sessie moet ongeveer 2 weken zitten.

Waar worden de consulten gegeven?

De consulten worden in mijn praktijk gegeven.
Het adres is: Hollandseweg 141, 6705 BC Wageningen.

Kan ik een consult ook online doen?

Dat is zeker mogelijk. Wel is het fijn elkaar voor de eerste sessie live te zien.

Zij gingen je voor

Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je.

Ik heb de nei sessie als heel bijzonder en speciaal ervaren en vind jou een hele fijne vrouw om bij te zijn! De uitleg van de behandeling was duidelijk en helder, ik voelde mij ook veilig tijdens het consult. Ik stel mij misschien wel wat makkelijk open maar voelde dat dit ook vertrouwd kon bij jou. Er was veel ruimte voor mijn eigen verhaal. Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je. Je stelde me op m’n gemak en vond de algehele sfeer heel fijn. Wat ik ook fijn vond is dat je een soort ‘schema/volgorde’ van werken had met het boekje erbij. Ik heb je al aanbevolen bij een van mijn klanten 😊! Ik zou echter graag nog eens een sessie bij je doen om wat dieper op bepaalde dingen in te gaan en iets meer mijn gevoel ‘hoe nu verder met al deze kennis’ te vervullen, als ik dat zo goed zeg. Ik heb al gemerkt dat ik sterker in mijn schoenen sta en me veel beter kan verwoorden! Ik heb de beslissing wat betreft de overname van de salon genomen. Ik doe het niet en heb dit vanuit mijn gevoel uitgesproken en gevraagd of ze me los wilde laten. Kreeg een fijne reactie terug dus het voelde heel lekker om voor mezelf te kiezen en hier ook voor 100% achter te staan zonder na te denken wat andere van mij zouden vinden!

Marecille

Ik herken mezelf bijna niet meer.

Wat een fijne behandeling. Ik ging met een heel sereen gevoel naar huis. Wel wat vol in het hoofd, maar merkbaar een stuk rustiger en dit had ik lang niet gehad. Als ik terugkijk heb ik sinds de behandeling geen onnodig geld meer uitgegeven. Normaal moest ik iedere dag iets kopen. Deze verandering had ik eerst niet eens door. En zonder dat ik me ertoe gezet heb, ben ik openstaande rekeningen gaan betalen die er al een tijdje liggen. Ik herken mezelf bijna niet meer. Er is wat onrust in de salon, normaal zou ik nu onzin gaan kopen, maar dat doe ik nu dus niet, zonder dat het moeite kost. Ik zou iedereen een consult aanraden en heb zelfs al een tweede sessie geboekt.

Jessica

Ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf.

Tijdens het consult gaf Sandra duidelijke uitleg, zodat ik precies wist wat ze ging doen. Ik voelde me veilig, waardoor we bij iedere stap een laagje dieper konden. Dankjewel ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau.

Concetta

Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je.

Ik heb de nei sessie als heel bijzonder en speciaal ervaren en vind jou een hele fijne vrouw om bij te zijn! De uitleg van de behandeling was duidelijk en helder, ik voelde mij ook veilig tijdens het consult. Ik stel mij misschien wel wat makkelijk open maar voelde dat dit ook vertrouwd kon bij jou. Er was veel ruimte voor mijn eigen verhaal. Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je. Je stelde me op m’n gemak en vond de algehele sfeer heel fijn. Wat ik ook fijn vond is dat je een soort ‘schema/volgorde’ van werken had met het boekje erbij. Ik heb je al aanbevolen bij een van mijn klanten 😊! Ik zou echter graag nog eens een sessie bij je doen om wat dieper op bepaalde dingen in te gaan en iets meer mijn gevoel ‘hoe nu verder met al deze kennis’ te vervullen, als ik dat zo goed zeg. Ik heb al gemerkt dat ik sterker in mijn schoenen sta en me veel beter kan verwoorden! Ik heb de beslissing wat betreft de overname van de salon genomen. Ik doe het niet en heb dit vanuit mijn gevoel uitgesproken en gevraagd of ze me los wilde laten. Kreeg een fijne reactie terug dus het voelde heel lekker om voor mezelf te kiezen en hier ook voor 100% achter te staan zonder na te denken wat andere van mij zouden vinden! – Marecille –

Marecille

Ik herken mezelf bijna niet meer.

Wat een fijne behandeling. Ik ging met een heel sereen gevoel naar huis. Wel wat vol in het hoofd, maar merkbaar een stuk rustiger en dit had ik lang niet gehad. Als ik terugkijk heb ik sinds de behandeling geen onnodig geld meer uitgegeven. Normaal moest ik iedere dag iets kopen. Deze verandering had ik eerst niet eens door. En zonder dat ik me ertoe gezet heb, ben ik openstaande rekeningen gaan betalen die er al een tijdje liggen. Ik herken mezelf bijna niet meer. Er is wat onrust in de salon, normaal zou ik nu onzin gaan kopen, maar dat doe ik nu dus niet, zonder dat het moeite kost. Ik zou iedereen een consult aanraden en heb zelfs al een tweede sessie geboekt.

Jessica

Ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf.

Tijdens het consult gaf Sandra duidelijke uitleg, zodat ik precies wist wat ze ging doen. Ik voelde me veilig, waardoor we bij iedere stap een laagje dieper konden. Dankjewel ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf.

Concetta

Profit First Professional

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>