Wie zijn Wij?

De gezichten achter Houvast Winst & Cijfers

 

jouw winstadviseurs

 

Houvast Winst & Cijfers bestaat al sinds 2003 als Administratiekantoor Houvast, maar in januari 2019 begonnen wij onder onze nieuwe naam. Een naam die beter bij ons past en helemaal in het teken
staat van Profit First. Eind 2018 ontdekte Sandra deze methode en besloot zij om het business model van haar administratiekantoor om te gooien. Daar hoorde ook een nieuwe branding
bij en sinds januari 2019 staan wij ook bekend als Houvast Winst & Cijfers: dé winstadviseur voor vrouwelijke ondernemers in de beauty & lifestyle branche.

Ons gezellige team van drie vrouwen staat elke dag weer voor je klaar om je volledig te ontzorgen op het gebied van administratie, want zoals onze naam al zegt: wij zijn gék op cijfers!
Met drie vrouwen wordt het al snel té gezellig, maar we weten ook wanneer er werk aan de winkel is. Samen vieren we successen, kunnen we met elkaar lachen en motiveren
we elkaar om de ingewikkeldste vraagstukken samen op te lossen.

Wij zorgen voor jouw houvast om een financieel gezond bedrijf neer te zetten!

Sandra Houvast – van Batenburg, eigenaar Houvast Winst & Cijfers

Gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Ik heb in 2003 Houvast Winst & Cijfers opgericht, wat toen nog Administratiekantoor Houvast heette. Het was tijd voor vernieuwing en een nieuwe naam. In het dagelijkse leven ben ik ook continu nieuwe dingen aan het leren en wil ik nieuwe mensen ontmoeten. Ik houd ervan om mezelf continu te ontwikkelen, maar ik vind het ook fijn om lekker thuis te zijn met mijn gezin. Daarnaast lees ik ontzettend graag, houd ik van shoppen en probeer ik ook nog wat te sporten.

De reden dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart is omdat ik het heel belangrijk vind dat ik kan doen wat ik leuk vind. Dat ik mijn eigen keuzes kan maken en ondernemers mag helpen op een manier zoals ik dat wil. Het allerleukste aan mijn werk vind ik dan ook het informele contact met onze klanten en dat ze zichtbaar groeien door onze samenwerking!

Mijn mooiste herinnering aan mijn bedrijf is de dag dat ik besloot om de opleiding tot Profit First Professional te doen. Ik vind het onwijs fijn om bij deze groep te horen, het heeft mijn klanten en mij al zoveel gebracht.

Naast mijn werk als winstadviseur ben ik ook scheidingsspecialist. Een heel ander vak, maar toch zie ik overeenkomsten. In beide vakgebieden werk ik met mijn klanten aan een fijne, stabiele toekomst. Alles over mijn rol als scheidingsspecialist lees je op:

www. houvastmediation.nl

“Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.”

 

 

Betty van Deuveren, secretariaat

Gelukkig getrouwd en 3 kinderen: 1 meisje en 2 jongens. Ik ben gek op mijn kinderen en moedig ze dan ook graag aan. Elke zaterdag ben ik op het voetbalveld te vinden om mijn jongens aan te moedigen of sta ik in de turnzaal om mijn dochter te supporten. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, maar sport ik zelf ook: ik pak de racefiets of ga hardlopen. Ik vind het daarnaast leuk (en ook lekker) om te bakken, daar profiteren mijn kinderen en het team hier op kantoor dan weer van!

Ik heb 2 jaar een sabbatical gehad om bij de kinderen te kunnen zijn, maar daarna begon het weer te kriebelen. Ik solliciteerde op een ondersteunde administratieve functie bij administratiekantoor Houvast. Ondanks dat het in eerste instantie om maar een paar aantal uren per week ging, hoopte ik ontzettend dat ik zou worden aangenomen. Er was namelijk gelijk een goede klik en de functie klonk leuk en afwisselend. Gelukkig gebeurde dat ook en werk ik inmiddels bijna 5 jaar bij Sandra, werk ik meer uur en zitten we met z’n vijven op kantoor! 

Het allerleukste aan werken bij Houvast Winst & Cijfers vind ik de afwisseling: ik heb een aantal vaste klanten die ik ondersteun. Hiervan boek ik de administratie in of controleer ik maandelijks de door de klant zelf ingeboekte administratie. Daarnaast heb ik ook secretariële werkzaamheden en beantwoord ik op mijn werkdagen de telefoon.

Eén mooiste herinnering aan mijn werk heb ik niet. Ik ga gelukkig iedere dag met plezier naar mijn werk en ik heb fijne collega’s. We worden allemaal als gelijkwaardig gezien en worden overal bij betrokken en dat vind ik ontzettend fijn.

“Je thuis voelen op het werk staat gelijk aan ontspannen.”

 

“Teamwork makes dreamwork”

Kom je een keer koffie drinken met ons?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Je vindt ons op:

  • Hoorn 24, 6713 KR Ede
  • +31(0)318 69 00 08

 

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>