PROFIT FIRST OP MAAT

Net als steeds meer ondernemers werk jij  met de cashflow management methode Profit First. Een geweldige methode! Verstand van cijfers is niet nodig.

Toch merk je dat je het systeem niet optimaal benut. De standaard percentages geven je niet voldoende inzicht en vertrouwen.

Zal ik je helpen met op maat berekende percentages?

LAAT PROFIT FIRST VOOR JOUW SALON WERKEN!

Wil je graag een grotere salon, investeren in personeel, een hoger salaris, werken aan je pensioen of meer winst?

Door met de op maat berekende Profit First percentages te gaan werken, sta jij aan het roer. De toekomst ligt in jouw handen en je laat niks aan het toeval over.

Na Profit First op maat heb je:

Perfect inzicht in je financiën

Financiële duidelijkheid en rust

Wil jij graag:

Overzicht hebben over je geldstromen

Zeker weten dat je altijd genoeg geld op je rekening hebt om je kosten en je eigen salaris te betalen

Genoeg reserveren voor de betaling van de inkomstenbelasting

Sparen voor je pensioen

Geld vrij maken om de investeringen te kunnen doen die nodig zijn om jouw salon te laten groeien

Privé dromen financieel werkelijkheid zien worden

Altijd winst maken!

WAT IS PROFIT FIRST?

Profit First is een systeem om je geldstromen mee te managen, een cash flow management systeem.

Dit systeem werkt niet samen met je boekhouding, maar heel simpel met bankrekeningen. Je gebruikt meerdere bankrekeningen om financieel inzicht in jouw onderneming te creëren en behouden. Verstand van cijfers is echt niet nodig!

Je maakt bankrekeningen voor winst, salaris, belasting en kosten. Vanaf je ontvangstenrekening verdeel je je geld met behulp van percentages over deze andere bankrekeningen.

Bij Profit First op maat zullen we daar waar nodig met meer bankrekeningen werken om zo het beste uit het systeem te halen.

Door Profit First structureel en consequent toe te passen, zul je merken dat je rust ervaart. Je weet dat er genoeg geld is in je potje voor je kosten, belasting en je eigen salaris. Maar het belangrijkste, door je winstpotje steeds te vullen, weet je zeker dat je altijd winst maakt!

Profit First kent standaardpercentages om te verdelen. Maar bij Profit First op maat zullen we de percentages voor jouw salon op maat berekenen. Ze houden rekening met jouw dromen en wensen voor de toekomst.

Deze op maat berekende percentages worden gepresenteerd in een Profit Assessment. Zie dit als een financiele gezondheidscheck voor je business.

9

We starten met een uitgebreide online kickstart sessie. Hierin gaan we in 1,5 uur jouw dromen, doelen, kansen, knelpunten en verbeterpunten in kaart brengen. 

9

Je ontvangt een mail waarin staat welke gegevens je moet aanleveren, zodat ik voor je kan gaan rekenen.

9

Je ontvangt een Profit Assessment met persoonlijke, op maat berekende, percentages voor jouw winst, salaris, belastingen en kosten. Ook de eventueel extra rekeningen komen in het Profit Assessment terug.

9

Het Profit Assessment bespreken we samen in een online call. Ik geef toelichting en tips voor jouw salon. De call duurt 60 minuten. 

De investering voor Profit First op maat is € 997,- excl. btw.

Door, als holistisch financieel coach, te werken met de mannelijke en vrouwelijke energie, vanuit een holistische hoek, pakken we angsten, belemmeringen en onzichtbare blokkades aan, waardoor jij stopt met worstelen.

Ben jij er klaar voor om jouw allermooiste leven te gaan leven?

Met Profit First Op Maat heb jij een mooie basis om echte winst te gaan maken.

Finding Balance & Peace

Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw leven op persoonlijk en zakelijk vlak, zodat jij jouw allermooiste leven creërt. Het aanbrengen van structuur en het leven volgens mijn eigen voorwaarden, geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een boekhoudkantoor, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld.

Veel gestelde vragen

Voor wie is Profit First op maat geschikt?

Voor iedereen die een financieel gezonde business wil bouwen met Profit First.

Wat is de investering?

€ 997,- excl. btw.

Kan ik in termijnen betalen?

De betaling vindt vooraf plaats. In termijnen betalen is niet mogelijk.

Wanneer kan ik starten?

Door een kennismakingsgesprek te plannen in mijn agenda, claim je jouw plek.

Dus als er ruimte is in mijn agenda, kun je direct starten!

Moet ik van boekhouder wisselen?

Nee hoor dat is niet nodig. Inzicht in je cijfers is wel een must om een juiste berekening te maken.

Wat anderen over mij zeggen

Voordat ik aan dit traject begon, deed ik wat ik al jaren deed. Ik merkte dat ik meer financieel advies wilde hebben en ik was opzoek naar iemand die mij in de juiste richting kon sturen om te groeien met mijn salon. Daar was Sandra, precies op het juiste moment na mijn zwangerschapsverlof ben ik het winsttraject gestart. Meer inzicht in het financiële plaatje nu ik 1 medewerker heb en vrij kort daarna een 2e locatie wilde gaan huren. Hierdoor zijn de kosten van de salon natuurlijk flink gegroeid. Naast alle cijfertjes, geeft dit winstraject mij ook altijd een heel helder beeld van de situatie en sturen we bij waar nodig is.  Ik zal liegen als ik zeg dat ik het niet spannend vond, omdat het soms leek alsof het financieel juist wat minder leek te gaan. Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik rust en vooral veel vertrouwen heb gekregen in datgene waar we nu naar toe werken. Sandra weet hoe de beautybranche werkt en het is heel prettig om samen hierover te kunnen sparren.   Dankjewel Sandra, voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ik kijk ernaar uit om de gemaakte plannen verder te kunnen uitwerken.

Iris Overbeek - Iris Overbeek Beauty & Skincoach

Sandra heeft mij enorm geholpen om overzicht te houden tijdens de 'groeipijn' van mijn bedrijf. Dankzij het traject met haar voel ik mij een stuk zelfverzekerder als het gaat om de financiën, heb ik duidelijke doelen en overzicht in mijn boekhouding. Ze was flexibel wanneer dat nodig was maar ook niet bang om te zeggen wat er de komende tijd moest gebeuren. Ik kon altijd met haar sparren, wat fijn is wanneer ondernemen soms wat eenzaam kan voelen. Bovendien had ik de investering snel weer terugverdiend! Ondanks dat het traject klaar is blijft ze onderdeel van mijn bedrijf en schakel ik haar in wanneer ik behoefte heb aan financiëel advies. Dankjewel, Sandra!

Marieke - Kiki Mae

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

Manuela Warnar

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

Volg mij op Instagram waar ik je waardevolle tips & een kijkje in mijn leven geef!

@sandra.houvast

 

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>