Samen groeien naar echte winst

Geen slapeloze nachten meer, omdat er niet genoeg geld is om de rekeningen te betalen. Een vast salaris om iedere maand mee naar huis te nemen. En elk kwartaal een winstuitkering.

Samen zetten we een financieel gezonde onderneming neer.

administratie abonnement

Wil jij echte winst maken?

 

  • Je bent al een tijdje aan het ondernemen en je maakt ook een leuke omzet, maar echt inzicht in je financiën heb je niet.
  • Regelmatig heb je stress van facturen die je nog moet betalen of de gedachte dat je over een week de salarissen van je personeel moet betalen. Iedere maand is dit weer een grote uitdaging. Je snapt er niets van…. Er komt toch genoeg omzet binnen?
  • Je werkt keihard om je bedrijf naar een hoger level te tillen en dat lukt je super goed! Iedereen wordt hier blij van… je klanten, je personeel. Naar buiten toe heb je alles goed voor elkaar. Maar niemand weet dat je zelf weinig te besteden hebt. Jezelf een lekker salaris uitbetalen elke maand lukt nog steeds niet lekker. Als je alle facturen en kosten hebt betaald, blijft er niet genoeg over.

“Echte winst op de bank.”

Toen ik begon waren mijn financiën een warboel. Ik betaalde alles van 1 rekening en hield geen rekening met bv belastingen of salaris.  Ook hield ik.mij totaal niet bezig met winst. Dat was alleen iets wat ik zag op een rapport van de boekhouder.
Ik voelde mij hierdoor altijd soort van opgejaagd. Want als er 500,- binnen kwam maakt ik ‘t op en ook stortte ik meerdere keren per dag kleine beetjes naar privé. Het was super onoverzichtelijk en dat gaf een gevoel van warboel
Nu na 2 maanden is er rust. Overzicht en denk ik beter na over het uitgeven van geld. Ook vond ik het voor het eerst echt leuk om belast g te betalen want het te betalen bedrag stond gewoon op de belasting rekening 
Ik zou eraan willen werken hoe ik.mijn inkomsten stoom wat gecontroleerde binnen kan krijgen. Voor nog meer overzicht  maar ik denk dat ‘t met een salon niet echt te doen is 
Stephanie

Next level beauty

 

Hoe zou het zijn als je ’s nachts niet meer wakker hoeft te liggen van de financiële stress?

Hoe zou het zijn als je precies weet wat er gebeurt met je geld?

 

  • Weet je nog dat je boekhouder vertelde dat je winst had gemaakt? Leuk om te horen toch? Maar waar is dat geld dan gebleven? Op je bankrekening staat het niet.
  • Je omzet is lekker gestegen de laatste tijd. Je agenda staat lekker vol. Toch merk je er financieel nog niet heel veel van. Hoe kan dit nou? Meer omzet, maar niet meer geld op je bankrekening en nog steeds stress van alle kosten die je betalen moet.
  • Ach…. En dan is daar ook nog de belastingdienst. Daar had je nog niet helemaal op gerekend. Je hebt wel geprobeerd om geld apart te zetten voor je inkomstenbelasting, maar je hebt dat geld ondertussen al lang weer voor iets anders moeten gebruiken.

 

Hoe zou het zijn als je je winst gewoon op je bankrekening zou hebben?

Hoe zou het zijn als je fluitend die belasting betaald, zonder daarover na te hoeven denken?

 Steeds weer neem je je voor om eens tijd te steken in je geldzaken. Om eens inzichtelijk te maken welke kosten er nu zijn en of deze echt daadwerkelijk nodig zijn. Maar het blijkt toch niet echt je favoriete bezigheid en schuift het steeds voor je uit. Je hebt wel belangrijkere zaken te doen 😉

En daarbij snap je toch helemaal niets van die cijfers in je boekhoudsysteem. Het duizelt je al, als je er alleen maar naar kijkt. Nee jij bent iemand om lekker creatief bezig te zijn in je bedrijf en geen cijfermens. Maar je weet ook dat dit inzicht echt nodig is om verder te groeien. Zakelijk en persoonlijk!

administratie abonnement
Winstadviseur

Hoe zou het zijn om wel je verantwoordelijkheid hierin te nemen als ondernemer?

Wat nou als ik je hierbij kan helpen?

Hoe zou dat voor je zijn?

Hoe zou je je daarna voelen?

 

Wat gaan we doen?

Om de spirit hoog te houden gaan we in een groep van maximaal 8 ambitieuze ondernemers samen werken aan rust, inzicht en meer winst!

Je gaat alles leren over Profit First. Wat dit voor jouw onderneming kan doen en hoe je het moet inzetten.

Ken je Profit First nog niet? Dit is een cash-management systeem om je geldstromen mee te stroomlijnen. In het traject ga je er alles over leren.

We gaan Profit First ook daadwerkelijk inzetten en implementeren. Met de percentages die voor jouw bedrijf het beste werken. Samen in een 1 op 1 sessie spreken we jouw percentages door en daar ga jij mee werken.

In de groep gaan we het hebben over kosten, omzet en verdienmodellen. We luisteren naar elkaar, geven elkaar feedback, houden elkaar scherp en leren van elkaar. Dit zijn hele waardevolle eigenschappen van samenwerken in een fijne groep.

Na 4 maanden samenwerken heb je de financiele basis voor een gezonde onderneming gelegd. Je ervaart rust en inzicht in je financien en je hebt echte winst op je bankrekening staan!

 

Samen komen we echt verder!

Wat kun je in het  winsttraject verwachten?

4 maanden traject

4 maanden samen werken aan:

meer winst

een financieel gezonde onderneming.

Begeleiding

Bij:

de implementatie van Profit First.

financiele rust en inzicht

g

Profit First

Percentages berekend voor jouw onderneming.

Bestand voor de wekelijkse verdeling van jouw inkomsten.

h

Profit First Boek

Bij deelname aan het traject het Profit First boek cadeau

 

zoom

Iedere maand:

een ander onderwerp in de zoom sessie om echt te werken aan je winst.

een zoom sessie met de hele groep van 1,5 uur.

l

1 op 1 sessie

In de 1e en in de 4e maand een 1-op-1 sessie met Sandra van 1 uur, voor al je vragen die je niet in de groep wil of kan stellen.

i

opdrachten

Iedere maand opdrachten om mee aan de slag te gaan.

n

Een whatsapp groep

om elkaar accountable te houden, zodat je de opdrachten echt doet en om vragen te stellen.

Wil jij ook echte winst op je bank zien?

Wordt het tijd voor financiele rust & meer inzicht in je financien?

Schrijf je dan nu in voor het 4 maanden winst traject!

We starten met een intakegesprek , zodat we een groep krijgen waar iedereen het meeste uit kan halen.

Jouw investering is € 1.499,- excl. btw

Betaling in termijnen is mogelijk.

 

Samen komen we echt verder

Ik ben zo ontzettend blij dat ik jullie tegen ben gekomen , door Loes Rikkers ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik vind de boekhouding super ingewikkeld en niet leuk om te doen 😉 , vandaar dat ik het uitbesteed. Ik hoef nu alleen maar me bonnen door te mailen of een foto van maken en doorsturen, that’s it! Dit is zooo fijn en scheelt me zoveel tijd. Ik heb nu veel meer inzicht & rust. Ik ga het profit first traject in, en ik weet zeker dat Sandra mij nog meer gaat helpen om meer winst te behalen 🙂
Marlinda

Beautybar Bemmel

Ik wil je zo onwijs bedanken voor de rust die ik nu ervaar, over mijn financien en de financiele toekomst. Het voelt alsof ik alles redelijk weer op de rit heb, dat ik rekening houd met de toekomst en zelfs nu er wat inkomsten weg zijn gevallen, maak ik me niet druk. Ik geniet juist van de rust en ik heb vertrouwen dat het wel goed komt in 2021. Ik kan het financieel in ieder geval even uitzingen. Dit gevoel gun ik iedereen! Ik ben zo onwijs blij dat we samen hebben gewerkt aan deze financiele rust, dit had ik 8 maanden geleden niet durven dromen. Dankjewel voor de rust, ruimte en de vrijheid die ik nu ervaar. Dat is me echt heel wat waard!
Manuela

XOXO marketing

Wil je eerst nog meer informatie?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Je vindt ons op:

  • Hoorn 24, 6713 KR Ede
  • 06-24104744

 

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>