Strategiesessie

Zet je 1e stap naar een financieel gezonde beauty business!

 

1 op 1 sessie voor beauty- en lifestyle ondernemers die willen groeien en de kennis van een winststrateeg daarbij goed kunnen gebruiken.

Ja, dit is echt wat voor mij!

Inzicht

Binnen 90 minuten weet jij waar je staat met je business en waar je kansen liggen.

Focus

Door inzicht te creëren breng  focus aan, zodat jij de stappen zet om bij je droom te komen.

Competentie

20 jaar ondernemerservaring in de financiele wereld en al 100+ ondernemers begeleid.

Wil jij graag groeien met je salon en meer winst maken, maar je weet niet hoe je moet beginnen?

$

Je ervaart stress, omdat je geen financieel inzicht hebt.

$

Het wordt chaos in je hoofd als je aan cijfers denkt.

$

Je mist ondersteuning om jouw salon te laten groeien.

administratie abonnement

Je wilt groeien met je salon en hebt behoefte aan een expert die met je meedenkt

De basis van jouw bedrijf bestaat uit 3 pijlers:

  1. Geld
  2. Structuur
  3. Samenwerkingen

Wil je doorgroeien naar de next level pak je het ook in die volgorde aan. Eerst je geldzaken op orde, dan je structuur en processen in kaart brengen, voordat je samenwerkingen aan gaat.

Als winststrateeg zie ik vaak dat deze volgorde niet gevolgd wordt. Het resultaat is dat er bijvoorbeeld al personeel is aangenomen, maar later blijkt dat dit eigenlijk te duur is. Of dat er een samenwerking met een VA is aangegaan, terwijl de salonprocessen nog veel meer geautomatiseerd konden worden.

Zorg dus eerst dat je inzicht hebt in je basis voordat je verdere keuzes maakt.

Als je verder leest vertel ik je hoe ik je hierbij op weg kan helpen.

 

 

“Als je doet wat je altijd deed,zul je krijgen wat je altijd kreeg.”

In 90 minuten weer focus

Uitgebreide 1 op 1 call van 1,5 uur, waarin we de volgende punten bespreken

$

Wat zijn jouw kansen?

$

Waar zitten de verbeterpunten?

$

Welke knelpunten ervaar je?

$

Hoe organiseer je jouw business efficienter?

Natuurlijk mag je ook andere punten inbrengen waarover je advies wil!

1,5 uur advies van een winststrateeg voor maar 149,- excl btw

Referenties

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra en haar team als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn

Sandra heeft mij in 2020 geholpen met mijn financiële basis voor mijn bedrijf. Ik werkte al met Profit First, maar wat heeft ze mij nog veel kunnen leren! Het was een chaos, ook al paste ik Profit First toe. De standaardregeltjes gingen natuurlijk helemaal niet op voor mijn bedrijf dus samen met Sandra heb ik elke maand daar aanpassingen in gedaan. En wat een rust en ruimte levert dat op! Ik weet nu heel goed hoe ik mijn inkomsten moet verdelen, waar ik wel en geen geld aan uit geef (en of de ruimte er is) en dat ik buffers opbouw. Als ik nu een financiële tegenvaller heb of een mindere maand dan weet ik dat ik dat kan opvangen. Dat was een jaar geleden nog heel anders, dankjewel Sandra voor deze lifechanging ervaring!

 Manuela Warnar

Ik word al een ruim jaar begeleid door Sandra om als creatieve ondernemer nog meer grip te krijgen op mijn financien. Sandra is warm, scherp, kundig en een zeer prettig persoon om aan je zijde te hebben. Ik ben zo tevreden over haar dat meerdere van mijn eigen klanten ook bij haar zitten nu. Dus ja: ik ben trotse ambassadeur. 

Anne Hospers

Sandra heeft mij heel goed geholpen bij het helder krijgen van wat voor soort samenwerkingen en partnerships bij mij passen en vervolgens het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten en afspraken die volledig passen bij mijn business. Ik ben heel blij met wat er uit ons traject is gekomen en stuur met een goed gevoel de overeenkomsten voortaan naar mede freelancers en klanten!


Rosa Hoynck van Papendrecht

De winststrateeg voor beauty- en lifestyleondernemers

 

Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw bedrijf op relationeel en financieel vlak, zodat jij kan doorgroeien. Het aanbrengen van structuur geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een administratiekantoor voor de beauty- en lifestylebranche, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld.

Door, als winststrateeg, de boekhouding niet als eindpunt te zien, maar als startpunt van mijn begeleiding,  ervaren mijn klanten veel meer ondersteuning en inzicht bij de groei van hun salon.

Ben jij er klaar voor om echte winst te gaan maken en je salon naar de next level te tillen?

Dan is deze 1 op 1 reis echt wat voor jou!

Ik heb er onwijs veel zin in om jou te mogen helpen!

administratie abonnement

Veel gestelde vragen

Voor wie is de Strategie Sessie geschikt?

Voor ondernemers in de beauty- & lifestylebranche die willen doorgroeien en samen een strategie willen bepalen als basis voor verdere stappen.

Wat is de investering?

€ 149- excl. btw. 

 

Wanneer kan ik een gesprek hebben?

Door een sessie te plannen in mijn agenda, claim je jouw plek.

Dus als er ruimte is in mijn agenda, kunnen we direct in gesprek!

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>