Winst & Team

Voor méér winst en een betrouwbaar team

 

Ben jij de eigenaar van een chique salon, werk jij met hoogwaardige producten en vind je kwaliteit heel belangrijk, maar mis je financieel inzicht en een betrouwbaar team om je heen?

 

Dan is het Winst & Team programma perfect voor jou!

Plan je gratis kennismakingsgesprek!
Winstadviseur

Je hebt zoveel mooie dromen, maar daar heb je geld en een betrouwbaar team voor nodig

 

Je hebt het goed voor elkaar…. Je hebt een team vol vakmensen om je heen, maar je voelt je onzeker over waar je nu staat met je business. En welke stap nu de juiste is voor jouw salon. En of je deze financieel wel kan dragen.

Je bent eigenaar van een mooie chique salon. Je ben als ondernemer sucesvol, althans dat lijkt zo. Achter de schermen voelt het vaak net anders.

Er zal wat moeten veranderen om verder te kunnen groeien, maar je weet eigenlijk niet helemaal hoe of wat.

Je zou graag:

$

Zelf de touwtjes in handen hebben, niet meer afhankelijk zijn van anderen om de juiste financiële keuzes te maken. Begrijpen wat er in je business gebeurd op financieel vlak en de basiskennis hebben om je cijfers te snappen.

$

In 1 oogopslag kunnen zien hoe je er financieel voor staat, zodat je weet dat je al je vaste lasten kan betalen. Geen stress!

$

Iemand aan je zijde hebben, die je helpt om de juiste financiële en strategische stappen te zetten, zodat je al jouw toffe ideeën de komende tijd écht kan gaan uitvoeren.

$

Een warm, hecht en zelfstandig team hebben waarop je kan bouwen, zodat jij je aandacht op de groei van je bedrijf kan richten.

$

Open met je team willen communiceren als er wrijving is, zodat dit niet onnodig hoog op loopt.

$

Een team hebben in je salon dat elkaar liefdevol en met wederzijds respect behandeld

$

Rust in je hoofd als het gaat over geld, je team en je business.

100% winstgarantie

Je maakt gegarandeerd meer winst en hebt je de steun van betrouwbaar team

Betrokkenheid

Geen vaktaal, maar persoonlijke, laagdrempelige begeleiding bij geldzaken en teamoptimalisatie

 

Competentie

Gecertificeerd Profit First Professional, gecertificeerd Voorkans Prediation expert en 20 jaar ondernemerservaring in de financiele wereld

Je wilt jezelf als ondernemer niet meer in het volgende herkennen:

$

Je snapt weinig van de cijfers in je boekhouding en hebt te weinig financieel inzicht. Daardoor voel je je afhankelijk van je boekhouder, die het je wel vaag uitlegt, maar mist de controle over je eigen bedrijf.

$

Als er een rekening binnenkomt, schrik je van het bedrag en betaal je deze direct. Je houdt niet van schulden. Maar daarna is het duimen dat je het einde van de maand redt en je je personeel netjes kan betalen. Dit geeft veel zorgen en stress.

$

Je hebt toffe ideeën voor je salon, maar je weet niet wat je kan betalen. Je had verwacht dat je boekhouder je zou helpen om de juiste financiële keuzes te maken, maar dit ervaar je niet zo. Je hebt het idee dat je er alleen voor staat en mist nog steeds een financieel sparringspartner.

$

Er hangt een negatieve energie in je team. Eigenlijk kun je het niet eens een team noemen; het is een groep mensen die moeten samenwerken. Je durft er niet op te vertrouwen dat ze bij jou in de salon blijven werken voor langere tijd.

$

Jouw teamleden zijn stuk voor stuk vakmensen, maar of zij qua karakters een goed team vormen, daar ligt je grootste twijfel.

$

Je werkt veel met andere zelfstandigen in jouw onderneming, maar twijfelt of dit wel de juiste keuze is. Je bent erg afhankelijk van ze, maar zij hebben alle vrijheid om te gaan.

$

Doordat je het idee hebt dat jouw team niet met alle verantwoordelijkheid om kan gaan, ben je zelf nog veels te veel op de werkvloer aanwezig om controle uit te voeren. Je kunt en durft nog niet los te laten.

Laten we samen gaan werken aan:

Inzicht Creëren

Hierdoor stuur jij je business zelf op cijfers en weet jij welke verschillende karakters jouw teamleden hebben

Rust genereren

Door met Profit First te gaan werken ga je cijfers leuk vinden en door fijne afspraken is er respect, begrip en vertrouwen binnen jouw team

Idealiseren

Je weet aan welke knoppen je moet draaien om je ideale business te bouwen en jouw toffe ideeën werkelijkheid worden

 

Wat is Profit First?

In het méér Winsttraject werken we met Profit First. Maar wat is nou Profit First?

Profit First is een systeem om je geldstromen mee te managen, een cash flow management systeem.

Dit systeem werkt niet samen met je boekhouding, maar heel simpel met bankrekeningen. Je gebruikt meerdere bankrekeningen om financieel inzicht in jouw onderneming te creëren en behouden. Verstand van cijfers is echt niet nodig!

Je maakt bankrekeningen voor winst, salaris, belasting en kosten. Vanaf je ontvangstenrekening verdeel je je geld met behulp van percentages over deze andere bankrekeningen.

In het méér Winsttraject zullen we daar waar nodig met meer bankrekeningen werken om zo het beste uit het systeem te halen.

Door Profit First structureel en consequent toe te passen, zul je merken dat je rust ervaart. Je weet dat er genoeg geld is in je potje voor je kosten, belasting en je eigen salaris. Maar het belangrijkste, door je winstpotje steeds te vullen, weet je zeker dat je altijd winst maakt!

Profit First kent standaardpercentages om te verdelen. In het méér Winsttraject zullen we met op maat berekende percentages werken. Deze percentages zijn berekend voor jouw salon en houden rekening met jouw dromen en wensen voor de toekomst.

Deze op maat berekende percentages worden gepresenteerd in een Profit Assessment. Zie dit als een financiele gezondheidscheck voor je business.

Een mooi startpunt dus voor het traject.

 

 

Praktische 1: 1 begeleiding voor beautyondernemers.

Tijdens het Winst & Team programma staan financiën en team centraal. We gaan eerst terug naar de basis. Waarom ben jij begonnen met ondernemen en hoe wil je jouw bedrijf eruit laten zien? Wat is jouw droom?

Dan kijken we samen waar je nu staat en stellen een duidelijke toekomstvisie op en een plan van aanpak. Een financieel plan en een plan om het perfecte team samen te stellen.

In de 6 maanden dat we samenwerken deel ik al mijn kennis en vaardigheden met je en ben ik de sparringspartner aan jouw zijde!

.

Na 6 maanden heb je:

N

Perfect inzicht in je financiën

N

Financiële duidelijkheid en rust

N

Financieel en strategisch plan

N

Een sterk team dat elkaar respecteert, vertrouwt, begrijpt en daardoor beter samenwerkt

N

Duidelijke afspraken met elkaar, waardoor je een team hebt dat je kan vertrouwen en waarop je kan bouwen

N

Perfecte basis om door te groeien

In 6 maanden winst, en structuur in jouw business

N

Winst

N

Uitgebreide live kickstart sessie. Hierin gaan we in 3 uur jouw dromen, doelen, kansen, knelpunten en verbeterpunten in kaart brengen. Waaruit een financieel winstplan en strategisch teamplan komt die we gaan implementeren voor jouw business.

In deze sessie gaan we terug naar de basis, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. 

N

Met deze gegevens ga ik een financieel, strategisch plan voor jou opstellen die we gaan implementeren in jouw business.

N

Je ontvangt een Profit Assessment met persoonlijke, op maat berekende, percentages voor jouw winst, salaris, belastingen en kosten. Ook de eventueel extra rekeningen uit het financieel plan komen in het Profit Assessment terug.

N

Samen gaan we Profit First opzetten in jouw bedrijf. Ik help je met het opzetten van de diverse rekeningen en leg je uit hoe je moet verdelen met behulp van een distributiebestand.

N

In de 6 maanden dat we samenwerken mag je mij altijd mailenmet vragen tussentijds.

N

Gedurende ons traject plannen we 11 1 op 1 calls van 60 minuten in. In deze online calls waarin we de tussentijdse opdrachten bespreken, beantwoord ik natuurlijk ook jouw vragen en sparren we over de punten waar jij tegenaan loopt en denk ik met je mee over jouw business. Zo weet jij steeds wat de volgende stap is die jij moet nemen.

N

BONUS: Profit First boek

N

Team

N

2 gezamenlijke gesprekken van 60 minuten per teamlid om de visie, verwachtingen en belangen te bespreken.

N

Gedragsvoorkeuren test voor elk teamlid incl jij zelf, voor het creëren van meer begrip in de samenwerking.

N

Ontwerpen van samenwerkingsovereenkomst op maat op basis van persoonlijke afspraken.

N

Bespreken en ondertekening samenwerkingsovereenkomst.

N

BONUS: gratis gedragsvoorkeuren test voor de ondernemer

De investering voor het Winst & Team programma is op aanvraag

Na onze kennismaking ontvang je een prijs op maat voor jouw onderneming. Dit programma is al mogelijk vanaf 1 medewerker.

 

 

 

 

PRAKTISCH

Duur: 6 maanden

1 live Kick-off sessie van 3 uur

WINST

Financieel plan

Opzetten Profit First

11 online coachcalls van 60 minuten

Tussentijds mailcontact voor al jouw vragen

Gratis Profit First boek

TEAM

2 gesprekken van 60 minuten per medewerker

1 gedragsvoorkeurentest per medewerker

1 samenwerkingsovereenkomst per medewerker

Gratis gedragsvoorkeurentest voor de ondernemer

 

Dé winst- en samenwerkings strateeg voor beautyondernemers

 

Hi! Ik ben Sandra Houvast,

Het is mijn passie om structuur aan te brengen in jouw onderneming op relationeel en financieel vlak, zodat jij kan doorgroeien. Het aanbrengen van structuur geeft mij het gevoel van rust en vrijheid. Dat gevoel gun ik jou ook.

In de afgelopen 20 jaar heb ik, als eigenaar van een administratiekantoor met personeel, veel ondernemers zien worstelen met cijfers en geld. En heb ik zelf ook als leidinggevende mijn personeel moeten begeleiden.

Door, als winststrateeg, de boekhouding niet als eindpunt te zien, maar als startpunt van mijn begeleiding,  ervaren mijn klanten veel meer ondersteuning en inzicht bij de groei van hun business.

En door het maken van persoonlijke afspraken met teamleden, het liefst aan de voorkant van de samenwerking, kun je een hecht en warm team samenstellen wat jou volledig kan ontlasten.

Ben jij er klaar voor om echte winst te gaan maken en je toffe ideeën, samen met jouw te gekke team,  echt te gaan uitvoeren?

Dan is dit 1:1 traject echt wat voor jou!

Ik heb er onwijs veel zin in om jou te mogen helpen!

administratie abonnement

Veel gestelde vragen

Voor wie is het Winst & Team programma geschikt?

Voor beautyondernemers met een chique salon en een team van vakmensen om zich heen, die een omzet draaien van minstens € 150.000,- en willen doorgroeien

Wat is de investering?

De investering is op aanvraag. 

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte op maat. Dit programma is al mogelijk vanaf 1 medewerker.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, dat kan. In 6 termijnen zonder extra kosten, via automatisch incasso.

Wanneer kan ik starten?

Door een kennismakingsgesprek te plannen in mijn agenda, claim je jouw plek.

Dus als er ruimte is in mijn agenda, kun je direct starten!

Moet ik van boekhouder wisselen?

Dat is niet nodig, maar eventueel wel een optie als je ook voor de boekhouding door ons begeleid wilt worden.

Is dit 1:1 programma geschikt voor mij?

Heb je:

  • Volledig inzicht in je cashflow?
  • Jouw droombusiness staan?
  • Nooit geldzorgen?
  • Elke maand een goed salaris?
  • Altijd winst op de bank?
  • Genoeg ondersteuning om door te groeien?
  • Een betrouwbaar en zelfstandig team, zodat jij met een gerust hart op vakantie kan?

Als je alles met ja beantwoord, dan is dit programma niks voor jou.

Beantwoorde je één of meer vragen met nee, plan dan je gratis gesprek in.

“Als je doet wat je altijd deed,zul je krijgen wat je altijd kreeg.”

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>