winst blogs

 

Wij leren je graag meer over hoe je financieel overzicht creëert en kunt groeien naar meer winst! Elke maand vind je een nieuw blogartikel met een winsttip op onze blog. Wil je wekelijks winsttips krijgen? Volg ons dan op Instagram! 

Hoe bepaal ik mijn prijs?

Hoe bepaal ik mijn prijs?

Als ik op een verjaardag ben en deze vraag hoor stellen in een groep, dan zijn mijn oren gespitst. Heel benieuwd naar het antwoord wat een ander gaat geven op deze vraag. Vaak is het antwoord: “Kijk naar je concurrentie” Of nog erger:   “Ik ben maar iets onder mijn...

Lees meer
A business without a plan is just a hobby

A business without a plan is just a hobby

Aan het begin van het jaar lijkt het jaar een eeuwigheid te duren. Al die nieuwe plannen of goede voornemens die in je hoofd zitten en die je wilt gaan uitwerken. Daar heb je nog tijd genoeg voor. Tijd genoeg om eens rustig na te denken hoe je het allemaal zult gaan...

Lees meer
De kantoorslofjes

De kantoorslofjes

Bij ons op kantoor zijn mijn collega Betty en ik de koukleumen. Wanneer de anderen het warm hebben, hebben wij toch nog koude voeten. Dus wat hebben we gedaan….. Lekker warm kleed onder ons bureau gelegd en kantoorslofjes aangeschaft. Als we werken willen we het ook...

Lees meer

Start vandaag nog met het gratis plan dat je leidt naar zichtbare winst.

Vraag hier het gratis stappenplan ‘Van chaos naar financiële rust’ aan en ontvang het direct in je mailbox!

nieuwsgierig naar een samenwerking met ons?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Je vindt ons op:

  • Hoorn 24, 6713 KR Ede
  • +31(0)318 69 00 08

 

5 + 8 =

Privacybeleid

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://prism.app-us1.com/prism.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘223916013’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>

jouw winstadviseurs

 

Houvast Winst & Cijfers bestaat al sinds 2003 als Administratiekantoor Houvast, maar in januari 2019 begonnen wij onder onze nieuwe naam. Een naam die beter bij ons past en helemaal in het teken
staat van Profit First. Eind 2018 ontdekte Sandra deze methode en besloot zij om het business model van haar administratiekantoor om te gooien. Daar hoorde ook een nieuwe branding
bij en sinds januari 2019 staan wij ook bekend als Houvast Winst & Cijfers: dé winstadviseur voor vrouwelijke ondernemers in de beauty & lifestyle branche. 

Ons gezellige team van vijf vrouwen staat elke dag weer voor je klaar om je volledig te ontzorgen op het gebied van administratie, want zoals onze naam al zegt: wij zijn gék op cijfers!
Met vijf vrouwen wordt het al snel té gezellig, maar we weten ook wanneer er werk aan de winkel is. Samen vieren we successen, kunnen we met elkaar lachen en motiveren
we elkaar om de ingewikkeldste vraagstukken samen op te lossen.

Wij zorgen voor jouw houvast om een financieel gezond bedrijf neer te zetten!

Sandra Houvast – van Batenburg, eigenaar Houvast Winst & Cijfers

Gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Ik heb in 2003 Houvast Winst & Cijfers opgericht, wat toen nog Administratiekantoor Houvast heette. Het was tijd voor vernieuwing en een nieuwe naam. In het dagelijkse leven ben ik ook continu nieuwe dingen aan het leren en wil ik nieuwe mensen ontmoeten. Ik houd ervan om mezelf continu te ontwikkelen, maar ik vind het ook fijn om lekker thuis te zijn met mijn gezin. Daarnaast lees ik ontzettend graag, houd ik van shoppen en probeer ik ook nog wat te sporten.

De reden dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart is omdat ik het heel belangrijk vind dat ik kan doen wat ik leuk vind. Dat ik mijn eigen keuzes kan maken en ondernemers mag helpen op een manier zoals ik dat wil. Het allerleukste aan mijn werk vind ik dan ook het informele contact met onze klanten en dat ze zichtbaar groeien door onze samenwerking!

Mijn mooiste herinnering aan mijn bedrijf is de dag dat ik besloot om de opleiding tot Profit First Professional te doen. Ik vind het onwijs fijn om bij deze groep te horen, het heeft mijn klanten en mij al zoveel gebracht.

“Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.”

 

 

Betty van Deuveren, secretariaat

Gelukkig getrouwd en 3 kinderen: 1 meisje en 2 jongens. Ik ben gek op mijn kinderen en moedig ze dan ook graag aan. Elke zaterdag ben ik op het voetbalveld te vinden om mijn jongens aan te moedigen of sta ik in de turnzaal om mijn dochter te supporten. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, maar sport ik zelf ook: ik pak de racefiets of ga hardlopen. Ik vind het daarnaast leuk (en ook lekker) om te bakken, daar profiteren mijn kinderen en het team hier op kantoor dan weer van!

Ik heb 2 jaar een sabbatical gehad om bij de kinderen te kunnen zijn, maar daarna begon het weer te kriebelen. Ik solliciteerde op een ondersteunde administratieve functie bij administratiekantoor Houvast. Ondanks dat het in eerste instantie om maar een paar aantal uren per week ging, hoopte ik ontzettend dat ik zou worden aangenomen. Er was namelijk gelijk een goede klik en de functie klonk leuk en afwisselend. Gelukkig gebeurde dat ook en werk ik inmiddels bijna 5 jaar bij Sandra, werk ik meer uur en zitten we met z’n vijven op kantoor! 

Het allerleukste aan werken bij Houvast Winst & Cijfers vind ik de afwisseling: ik heb een aantal vaste klanten die ik ondersteun. Hiervan boek ik de administratie in of controleer ik maandelijks de door de klant zelf ingeboekte administratie. Daarnaast heb ik ook secretariële werkzaamheden en beantwoord ik op mijn werkdagen de telefoon.

Eén mooiste herinnering aan mijn werk heb ik niet. Ik ga gelukkig iedere dag met plezier naar mijn werk en ik heb fijne collega’s. We worden allemaal als gelijkwaardig gezien en worden overal bij betrokken en dat vind ik ontzettend fijn.

“Je thuis voelen op het werk staat gelijk aan ontspannen.”

 

Eeske van Roekel, salarisadministratie

Geboren en getogen Edenaar, gelukkig getrouwd, 4 kinderen en inmiddels ook alweer 8 kleinkinderen. Mijn kleinkinderen zijn mijn trots, samen met mijn man geniet ik er ontzettend van om onze vrije tijd aan hen te besteden. Ik vind het daarnaast heerlijk om te fietsen, of dit nu op de gewone fiets is voor een leuke route of de mountainbike om wat meer offroad te fietsen. Fietsen wissel ik graag af met wandelen. Wanneer het echt slecht weer is, dan lees ik graag een boek of leg ik een puzzel. Haken doe ik ook graag en dan maak ik graag een knuffel of een kussen voor mezelf of voor vrienden en familie.

Ik werk vanaf juni 2019 bij Houvast Winst & Cijfers en dat weet ik nog als de dag van gisteren. Ik heb gesolliciteerd bij Houvast Winst & Cijfers omdat ik al een tijdje de wens had om bij een administratiekantoor te mogen werken, omdat het werk me heel afwisselend leek. En dat is gelukkig ook zo!

Doordat het werk zo afwisselend is, is het lastig om te zeggen welke werkzaamheden ik het leukste vind. Het is zo afwisselend: van het inboeken van kosten tot de IB-aangifte. De laatste 1,5 jaar doe ik ook de loonadministratie van Houvast Winst & Cijfers. De loonadministratie is heel intensief, want de wetgeving moet heel goed in de gaten worden gehouden. Wat ik ontzettend fijn vind is de werksfeer op kantoor. We kunnen op zijn tijd heerlijk kletsen bij elkaar, maar ook is het stil en kunnen we allemaal gefocust werken. We vullen elkaar heel goed aan hierin en dat is erg prettig.

“We hoeven het niet met elkaar eens te zijn om elkaar te respecteren. Respect is een keuze, die een uitdaging wordt juist wanneer de meningen verschillen.”

Jacqueline Hendriksen, financieel medewerker

Gelukkig getrouwd en 2 kinderen. Ik vind het ontzettend fijn om in mijn vrije tijd buiten te zijn en vandaar dat ik dan ook veel wandel of fiets. Wanneer het wat minder weer is, lees ik graag een tijdschrift of duik ik de keuken in. Ik bak namelijk graag taarten of cakes, zonder enige aanleiding maar gewoon omdat het leuk en lekker is. Dat vinden mijn kinderen en mijn collega’s op kantoor gelukkig niet erg, want zij zijn vaak de gelukkigen die mogen proeven. Waar ik me de laatste tijd ook op betrap is dat ik iets te lang op mijn telefoon zit, om een spelletje te spelen of social media te checken…

Ik werk inmiddels twee jaar bij Houvast Winst & Cijfers en met enorm veel plezier. Ik ben weer gaan werken omdat ik mijzelf weer nuttig wilde maken. Naast dat ik voor het gezin zorg, wil ik ook graag dat mijn kennis en kunde ingezet wordt. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik hier genoeg ruimte krijg om zowel voor mijn gezin te zorgen als om te werken. Ik kan hierdoor de zorg voor onze gehandicapte zoon goed combineren waardoor ik nog weleens een extra dag vrij ben.

Wat ik het allerleukste vind aan werken bij Houvast Winst & Cijfers is de afwisseling in het werk, maar ook de leuke afwisselende klanten. Geen dag is hetzelfde en dat is erg fijn!

“Leef je droom, droom niet je leven.”

Femke Houvast, financieel medewerker

“Teamwork makes dreamwork”

Kom je een keer koffie drinken met ons?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Je vindt ons op:

  • Hoorn 24, 6713 KR Ede
  • +31(0)318 69 00 08

 

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>