Winstplan 2024

Een praktische dag waarin we een winstplan gaan opstellen voor 2024. En we gaan onszelf natuurlijk een beetje stretchen. Met alleen het opstellen van een plan, gaan we ons einddoel niet halen. Dus, besteden we daarnaast ook aandacht aan je persoonlijke groei.

Wie mag jij als ondernemer worden om jouw doel wel te halen?

Hoeveel jaarplannen heb jij al niet gemaakt in jouw ondernemers carrière? En hoeveel daarvan zijn er uiteindelijk in de kast beland?

Vol vertrouwen en met fantastische plannen begint vaak het nieuwe jaar. Weer een heel jaar om je doelen te bereiken. Maar in de praktijk blijkt dat je je handen vol hebt aan je klanten en zo verdwijnen de mooie plannen naar de achtergrond en doe je wat je altijd al deed.

Waardoor je halverwege het jaar opeens beseft dat er weer niets is veranderd. Is je omzet nu gestegen ten opzichte van vorig jaar? Je boekhouder zegt van wel, maar waar is dat geld gebleven? Hoeveel winst hou je nu over? Je wilde jezelf meer salaris gaan uitbetalen, maar dat lijkt toch steeds niet te lukken.

Om écht te groeien. Om écht die ondernemer te worden die je zou willen zijn, die ambitieuze, zelfverzekerde vrouw die krachtige keuzes durft te maken, is er werk aan de winkel.

En dat begint met een plan dat je voelt vanuit je hart. Niet met een plan dat er cijfermatig perfect uit ziet.

Alleen iets wat je drijft vanuit je hart zal slagen.

Wat gaan we doen?

Je gaat naar huis met een winstplan. Een echt plan wat je omzet gaat zijn, je kosten, je eigen salaris en wat je uiteindelijk echt aan winst zult overhouden.

Maar voordat we zover zijn, zullen we eerst gaan voelen.

Waarom doe ik wat ik doe, wat is mijn missie?

Wie ben ik nu en wat mag daarin veranderen?

Waarin laat ik mij tegenhouden?

Hoe staat het met je moneymindset? Wat vertel jij jezelf nog?

We zullen inchecken op je gevoel, onderzoeken wat er in je onderbewuste zou kunnen spelen en vervolgens lekker praktisch met cijfers een plan gaan maken.

Een plan wat je voelt. Waar je hart van in de fik vliegt.

€ 247,- excl. btw

Praktisch

Datum

27 november 2023

Locatie

Bij Aaltje aan de Linie, Woudenberg

Tijd

10.00 – 16.00 uur

Inloop vanaf 9.30 uur.

Max 25 deelnemers

Kosten 247,- ex btw.

Huiswerkopdrachten om goed voorbereid aan de dag te beginnen, zodat jij het meeste uit de dag kunt halen.

“A business without a plan is just a hobby”

Zij gingen je voor

Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je.

Ik heb de nei sessie als heel bijzonder en speciaal ervaren en vind jou een hele fijne vrouw om bij te zijn! De uitleg van de behandeling was duidelijk en helder, ik voelde mij ook veilig tijdens het consult. Ik stel mij misschien wel wat makkelijk open maar voelde dat dit ook vertrouwd kon bij jou. Er was veel ruimte voor mijn eigen verhaal. Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je. Je stelde me op m’n gemak en vond de algehele sfeer heel fijn. Wat ik ook fijn vond is dat je een soort ‘schema/volgorde’ van werken had met het boekje erbij. Ik heb je al aanbevolen bij een van mijn klanten 😊! Ik zou echter graag nog eens een sessie bij je doen om wat dieper op bepaalde dingen in te gaan en iets meer mijn gevoel ‘hoe nu verder met al deze kennis’ te vervullen, als ik dat zo goed zeg. Ik heb al gemerkt dat ik sterker in mijn schoenen sta en me veel beter kan verwoorden! Ik heb de beslissing wat betreft de overname van de salon genomen. Ik doe het niet en heb dit vanuit mijn gevoel uitgesproken en gevraagd of ze me los wilde laten. Kreeg een fijne reactie terug dus het voelde heel lekker om voor mezelf te kiezen en hier ook voor 100% achter te staan zonder na te denken wat andere van mij zouden vinden!

Marecille

Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je.

Ik heb de nei sessie als heel bijzonder en speciaal ervaren en vind jou een hele fijne vrouw om bij te zijn! De uitleg van de behandeling was duidelijk en helder, ik voelde mij ook veilig tijdens het consult. Ik stel mij misschien wel wat makkelijk open maar voelde dat dit ook vertrouwd kon bij jou. Er was veel ruimte voor mijn eigen verhaal. Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je. Je stelde me op m’n gemak en vond de algehele sfeer heel fijn. Wat ik ook fijn vond is dat je een soort ‘schema/volgorde’ van werken had met het boekje erbij. Ik heb je al aanbevolen bij een van mijn klanten 😊! Ik zou echter graag nog eens een sessie bij je doen om wat dieper op bepaalde dingen in te gaan en iets meer mijn gevoel ‘hoe nu verder met al deze kennis’ te vervullen, als ik dat zo goed zeg. Ik heb al gemerkt dat ik sterker in mijn schoenen sta en me veel beter kan verwoorden! Ik heb de beslissing wat betreft de overname van de salon genomen. Ik doe het niet en heb dit vanuit mijn gevoel uitgesproken en gevraagd of ze me los wilde laten. Kreeg een fijne reactie terug dus het voelde heel lekker om voor mezelf te kiezen en hier ook voor 100% achter te staan zonder na te denken wat andere van mij zouden vinden! – Marecille –

Marecille

Ik herken mezelf bijna niet meer.

Wat een fijne behandeling. Ik ging met een heel sereen gevoel naar huis. Wel wat vol in het hoofd, maar merkbaar een stuk rustiger en dit had ik lang niet gehad. Als ik terugkijk heb ik sinds de behandeling geen onnodig geld meer uitgegeven. Normaal moest ik iedere dag iets kopen. Deze verandering had ik eerst niet eens door. En zonder dat ik me ertoe gezet heb, ben ik openstaande rekeningen gaan betalen die er al een tijdje liggen. Ik herken mezelf bijna niet meer. Er is wat onrust in de salon, normaal zou ik nu onzin gaan kopen, maar dat doe ik nu dus niet, zonder dat het moeite kost. Ik zou iedereen een consult aanraden en heb zelfs al een tweede sessie geboekt.

Jessica

Ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf.

Tijdens het consult gaf Sandra duidelijke uitleg, zodat ik precies wist wat ze ging doen. Ik voelde me veilig, waardoor we bij iedere stap een laagje dieper konden. Dankjewel ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf.

Concetta

Profit First Professional

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://prism.app-us1.com/prism.js","vgo");
vgo('setAccount', '223916013');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>